Brooke Shields proslavila se filmom "Plava laguna", koji će ovih dana proslaviti veliki 40. rođendan od prvog prikazivanja.

Galerija


Zvijezda filma "Plava laguna", glumica Brooke Shields, pokazala je na Instagramu isklesanu figuru dok je uživala na plaži. 54-godišnja glumica liniju je istaknula u neonsko narančastom bikiniju, a u opisu fotografije istaknula je kako poziva sve da joj se uključe u vježbanju od kuće.

Vezani članci Brooke Shields Skidanje joj nikad nije bilo problem: Zvijezda kultnog filma pokazala zavidnu liniju u 55. godini Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda

Prije tjedan dana njezina 17-godišnja kći Rowan našalila se na majčin račun te je na TikToku objavila podvalu u automobilu koju je napravila Brooke.

Shields se proslavila filmom "Plava laguna", koji će ovih dana proslaviti veliki 40. rođendan od prvog prikazivanja. Glumica je imala samo 15 godina kada je u filmu utjelovila lik prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku. Shields je publiku diljem svijeta oduševila kada se u filmu pojavila potpuno gola.

Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije deset je godina iznenadila publiku kada je priznala da je bila djevica do svoje 22. godine.

Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena