Ljepotica bila i ostala

Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) +0 Brooke Shields (Foto: Instagram) Galerija

Brooke Shields proslavila se filmom "Plava laguna", koji će ovih dana proslaviti veliki 40. rođendan od prvog prikazivanja.

Zvijezda filma "Plava laguna", glumica Brooke Shields, pokazala je na Instagramu isklesanu figuru dok je uživala na plaži. 54-godišnja glumica liniju je istaknula u neonsko narančastom bikiniju, a u opisu fotografije istaknula je kako poziva sve da joj se uključe u vježbanju od kuće.

Pogledaj i ovo Brooke Shields i Keith Carradine bizarna stvarna priča Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

Prije tjedan dana njezina 17-godišnja kći Rowan našalila se na majčin račun te je na TikToku objavila podvalu u automobilu koju je napravila Brooke.

Shields se proslavila filmom "Plava laguna", koji će ovih dana proslaviti veliki 40. rođendan od prvog prikazivanja. Glumica je imala samo 15 godina kada je u filmu utjelovila lik prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku. Shields je publiku diljem svijeta oduševila kada se u filmu pojavila potpuno gola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TONIGHT at 6:30pm ET I’m going live with @catchngo on @selfmagazine 💕 Tune in and join us for a full body work out at home!

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije deset je godina iznenadila publiku kada je priznala da je bila djevica do svoje 22. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad Pitt više ne izgleda ovako: Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriva karantena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene