već su veliki dečki

Britney Spears objavila video sa sinovima koje rijetko pokazuje, način na koji je tretiraju mnoge je rasplakao

Britney Spears i tata Jamie Spears Britney Spears i tata Jamie Spears In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Britney Spears i tata Jamie Spears Galerija

Britney Spears je u braku s Kevinom Federlineom dobila dvojicu sinova koje inače skriva od javnosti, no sada je napravila iznimku i objavila video s njima.

Pop-zvijezda Britney Spears obradovala je obožavatelje videom sa svojim sinovima Seanom Prestonom (16) i Jaydenom Jamesom (15) koje rijeko pokazuje.

Pogledaj i ovo Britney Spears Pomalo tužno Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Na Instagramu se pohvalila da su zajedno bili na izložbi Van Gogha u Los Angelesu, a način na koji se tinejdžeri ponašaju prema pjevačici raznježio je njezine obožavatelje, a mnogi su priznali i da su se rasplakali od sreće. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

"Kako je sin grli! Baš sam sretna zbog tebe Britney!", "Predivni mladići, možeš biti ponosna", "Vidi se da jako vole svoju mamu", pisali su oduševljeni obožavatelji koji su jedva dočekali vidjeti Britney ovako sretnu.

Pjevačica je u svojim pričama na Instagramu objavila i fotografiju sa sinovima na kojoj se vidi da su za glavu viši od nje.

Britney je sinove dobila s plesačem Kevinom Federlineom, s kojim je bila u braku od 2004. do 2006. godine. Nakon rastave Kevin se vjenčao s Victorijom Prince, s kojom ima dvije kćeri.

Ona se, pak, ovog rujna zaručila za 12 godina mlađeg modela i osobnog trenera Sama Asgharija s kojim je u vezi od 2016. godine.

Inače, Britney odnedavno uživa u novostečenoj slobodi otkako je na sudu pobijedila svog oca Jamieja Spearsa koji je posljednjih 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene