Otac Britney Spears maknut je s mjesta njezina skrbnika nakon 13 godina.

Galerija Britney Spears Britney Spears Britney Spears +26 Britney Spears - 2

Sud u Los Angelesu odlučio je kako se Britney Spears više neće morati brinuti oko skrbništva svog oca nad njom i njezinom imovinom. Sutkinja Brenda Penny Jamieja Spearsa suspendirala je s mjesta konzervatora, javlja Billboard.

Vezani članci Britney Spears sa sinovima Britney Spears objavila video sa sinovima koje rijetko pokazuje, način na koji je tretiraju mnoge je rasplakao Britney Spears - 4 Britney Spears svojoj obitelji uputila poruku koja je mnoge rastužila, sasvim iskreno priznala što ju je ponizilo

Bit će to prvi put nakon 13 godina da će slavna pjevačica slobodno moći upravljati svojom imovinom, a sutkinja je procijenila kako je tako bolje jer, kako kaže, trenutačna situacija nije održiva.

Smatra kako sadašnja situacija stvara toksično okruženje. Stvari su se u posljednja tri mjeseca drastično promijenile, a Britney je počela raditi i s odvjetnikom kojeg je sama odabrala, a ne koji joj je dodijeljen.

Situacija s ocem slavne pjevačice posljednjih je godina zgražavala svijet. Otac pjevačice navodno je prodao kuću u kojoj je Britney odrasla te trenutačno živi u kombiju, a upravo ondje drži uspomene iz njezine bogate karijere. Jamie je posljednjih 13 godina pod kontrolom imao Britney i njezino bogatstvo, koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj je tjedno davao 2000 dolara, a na saslušanju prije nekoliko mjeseci pjevačica je iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Britney je preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo. "Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje", rekla je u svom 25-minutnom govoru. "Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno", rekla je pjevačica prošloga tjedna.

Podsjetimo, pozornost javnosti diljem svijeta njezin je slučaj ponovno dobio nakon što je objavljen dokumentarni film "Framing Britney Spears". Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezina živčanog sloma 2007. godine, nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama.

Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Pierce Brosnan +20 Pierce Brosnan - 1

Bio je na samom dnu i svojom pojavom zgrozio javnost, ali čini se da je prošlost odlučio ostaviti iza sebe! Pete Doherty i Katia de Vidas Pete Doherty Pete Doherty +23 Katia de Vidas

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju