pohvalila se dijamantom

Britney Spears treći put ide pred oltar, zaručila se za 12 godina mlađeg ljepotana, u čije namjere neki još sumnjaju

Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +6 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears i Sam Asghari u vezi su od 2016. godine i ispočetka se šuškalo da je on iskorištava zbog slave i novca, a postoje oni koji i dalje to misle.

Pjevačica Britney Spears (39) zaručila se za modela i osobnog trenera Sama Asgharija (27).

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

Sretnu vijest pjevačica je objavila na svojem profilu na Instagramu, gdje je podijelila video u kojem se pohvalila golemim zaručničkim prstenom.

"Ne mogu j***no vjerovati", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina čestitki njezinih iznenađenih obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Iako je vijest o zarukama oduševila mnoge, još uvijek ima onih koji sumnjaju da Britney njezin 12 godina mlađi zaručnik samo iskorištava zbog novca, pa su joj poručili da obavezno potpiše predbračni ugovor.

I Sam se na Instagramu pohvalio zarukama, a zanimljivu fotografiju koju je on objavio možete vidjeti u našoj galeriji.

Podsjetimo, Britney je mlađahnog Sama upoznala na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party", a on joj je, navodno, odmah nakon snimanja dao svoj broj telefona, ali prošlo je čak pet mjeseci prije nego što su konačno izašli na spoj.

Javnost je za njihovu vezu doznala 2016. godine, nakon što je on na društvenim mrežama objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju, a on je ostao uz nju i u najtežim trenucima te joj je bio golema podrška, čime je donekle utišao zlobne jezike.

Britney iza sebe već ima dva propala braka. 2004. godine udala se za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera u Las Vegasu nakon burne noći, no brak je poništen nakon svega 55 sati.

Pola godine kasnije pjevačica je već bila zaručena za pratećeg plesača Kevina Federlinea, s kojim se brzo i vjenčala te dobila dva sina. Već 2006. godine par je potvrdio razvod, a za Britney je krenuo "početak njezina kraja". Naime, 2006. godinu obilježili su njezini brojni skandali, poput okorjelog tulumarenja, pijančevanja, napada na paparazze te javnog brijanja glave, zbog čega je i prisilno hospitalizirana.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Anja Alavanja Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Anja Alavanja +13 Story Super Nova Nekad i sad Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene