"Idi u Ameriku"

Meghan se ponovno našla na udaru javnosti: "Obitelj sve dublje tone pod njezinim utjecajem"

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry čestitali su Noć vješticama na društvenim mrežama što je neke dosta razljutilo.

Meghan Markle i princ Harry koji se ovih dana nalaze u centru pažnje zbog obiteljskih problema, odlučili su obilježiti Noć vještica na sebi svojstven način, što se nije baš svima svidjelo te su naišla na brojna neodobravanja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, kraljevski je par na svom službenom profilu na Instagramu objavio fotografiju s lanjske proslave Noći vještica na Novom Zelandu na kojoj su okruženi maskiranim likovima dok oni poziraju u ležernim izdanjima.

Želimo vam sigurnu i zabavnu Noć vještica, od naše obitelji vašim obitelji. U ovo vrijeme prošle godine vojvoda i vojvotkinja su nazočili radionici posebnih efekata na njihovoj turneji Novim Zelandom", stoji u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

I dok je bilo onih koji su čestitku prihvatili s odobravanjem, našlo se i negativnih komentara, a neki su joj čak poručili da se vrati u Ameriku jer svojim običajima uništava kraljevsku tradiciju.

"Meghan svojim američkim običajima uništava tradiciju kraljevske obitelji", "Američke običaje ostavite za vašu privatnost ili Noć vještica slavite u SAD-u", "Meghan ne poštuje našu tradiciju i ova obitelj sve dublje tone pod njezinim utjecajem", neki su od komentara.

No Harry i Meghan doista nisu daleko od odlasku u Ameriku o čemu navodno razmišljaju u posljednje vrijeme, što je prenio Daily Mail.

Kraljevski se par tome navodno posebno veseli jer bi tako veći dio godine mogao provesti u Meghaninoj rodnoj zemlji, u kojoj će biti i ovogodišnji Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, i to u sklopu šestotjedne pauze od kraljevskih dužnosti. Bit će to ujedno i prvo putovanje njihova prvorođenog sina Archieja u SAD.

Neimenovani izvor iz kraljevske palače za The Sun je izjavio kako su kraljica Elizabeta i princ Charles zabrinuti i smatraju da bi takav potez mogao najaviti i izlazak iz obitelji.

"Činjenica je da stvari s vojvodama od Sussexsa nisu dobro funkcionirale u Windsoru pa bi drugu bazu mogli imati u Americi", izjavio je.

Te su se informacije pojavile nakon Harryjeva i Meghanina priznanja o odnosu s princom Williamom i životu pod povećalom što je u javnosti odjeknulo poput bombe i nakon što su ostali članovi kraljevske obitelji izrazili veliku zabrinutost za njih dvoje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +4 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Celebrity Fanovi zabrinuti za omiljenog im glumca: Zapuštenog i neurednog gotovo ga nitko nije prepoznao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene