Meghan Markle i princ Harry čestitali su Noć vješticama na društvenim mrežama što je neke dosta razljutilo.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry koji se ovih dana nalaze u centru pažnje zbog obiteljskih problema, odlučili su obilježiti Noć vještica na sebi svojstven način, što se nije baš svima svidjelo te su naišla na brojna neodobravanja.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji" Princ Harry i Meghan Markle - 2 Harry i Meghan pristali na nešto što nikad ne bi pomislili: ''Bit će to drugačije od onog na što smo navikli''

Naime, kraljevski je par na svom službenom profilu na Instagramu objavio fotografiju s lanjske proslave Noći vještica na Novom Zelandu na kojoj su okruženi maskiranim likovima dok oni poziraju u ležernim izdanjima.

Želimo vam sigurnu i zabavnu Noć vještica, od naše obitelji vašim obitelji. U ovo vrijeme prošle godine vojvoda i vojvotkinja su nazočili radionici posebnih efekata na njihovoj turneji Novim Zelandom", stoji u opisu fotografije.

I dok je bilo onih koji su čestitku prihvatili s odobravanjem, našlo se i negativnih komentara, a neki su joj čak poručili da se vrati u Ameriku jer svojim običajima uništava kraljevsku tradiciju.

"Meghan svojim američkim običajima uništava tradiciju kraljevske obitelji", "Američke običaje ostavite za vašu privatnost ili Noć vještica slavite u SAD-u", "Meghan ne poštuje našu tradiciju i ova obitelj sve dublje tone pod njezinim utjecajem", neki su od komentara.

No Harry i Meghan doista nisu daleko od odlasku u Ameriku o čemu navodno razmišljaju u posljednje vrijeme, što je prenio Daily Mail.

Kraljevski se par tome navodno posebno veseli jer bi tako veći dio godine mogao provesti u Meghaninoj rodnoj zemlji, u kojoj će biti i ovogodišnji Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, i to u sklopu šestotjedne pauze od kraljevskih dužnosti. Bit će to ujedno i prvo putovanje njihova prvorođenog sina Archieja u SAD.

Neimenovani izvor iz kraljevske palače za The Sun je izjavio kako su kraljica Elizabeta i princ Charles zabrinuti i smatraju da bi takav potez mogao najaviti i izlazak iz obitelji.

"Činjenica je da stvari s vojvodama od Sussexsa nisu dobro funkcionirale u Windsoru pa bi drugu bazu mogli imati u Americi", izjavio je.

Te su se informacije pojavile nakon Harryjeva i Meghanina priznanja o odnosu s princom Williamom i životu pod povećalom što je u javnosti odjeknulo poput bombe i nakon što su ostali članovi kraljevske obitelji izrazili veliku zabrinutost za njih dvoje.

Fanovi zabrinuti za omiljenog im glumca: Zapuštenog i neurednog gotovo ga nitko nije prepoznao