Stigla je još jedna potvrda onoga što već odavno znamo, Meghan Markle i princ Harry su nerazdvojni.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry nedavno su se vratili s njihove kraljevske turneje Afrikom, a sada se polako vraćaju u svoj uobičajeni ritam kraljevskih dužnosti i obveza koje uključuju brojne sastanke i pojavljivanja na različitim konferencijama. 

Vezani članci Meghan Markle Uskoro će biti otkriveno zašto su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj: ''Promijenit će se mišljenja mnogih'' Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry ugledali se na Beckhamove pa kopirali njihov potez nakon preseljenja u SAD

Poznato je i kako Meghan osobito voli teme o feminizmu i važnosti jednakosti među spolovima, pa nikoga nije iznenadilo kada se pojavila za okruglim stolom za kojim se govorilo upravo o toj temi. Iako su svi očekivali smao nju, na opće iznenađenje s njom se pojavio i princ Harry te još jednom pokazao da od svoje supruge ne želi biti odvojen niti minute kao i da ju podržava u svim njezinim projektima. 

Za okruglim stolom razgovaralo se o tome što monarhija može učiniti ne bi li osnažila mlade žene i pružila im veće šanse za uspjeh, a sudeći po fotkama, i Meghan i Harry jako su se dobro zabavili.

Meghan je blistala u odjevnoj kombinaciji boje crvenog vina, a Harry u plavom odijelu. Nikad sretniji i zaljubljeniji, Sussexovi hrabro koračaju svojim putem i bore se za pozitivne promjene u društvu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having attended the 10th Annual One Young World opening ceremony on Tuesday, The Duchess of Sussex was joined today by The Duke of Sussex for a round table discussion on gender equity with OYW and Queen’s Commonwealth Trust young leaders. Over the last few days, these young leaders became @OneYoungWorld ambassadors with the intention to return to their communities and further existing initiatives to help change the world for the better. This year OYW partnered with the @Queens_Commonwealth_Trust, of which The Duke and Duchess are President and Vice-President respectively, to provide scholarships to young leaders driving positive social impact in the Commonwealth. This was the most exciting collaboration between two groups The Duchess is passionate about and has been working with for some time. For more information and highlights from the week and how you can support these incredible leaders and their initiatives, visit @OneYoungWorld Photo © SussexRoyal / PA

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Glumica sve objavila na Instagramu i iznenadila fanove: Slavni oženjeni nogometaš "uhvaćen" s drugom ženom u jacuzziju