Branislava Lečića dvije su kolegice nedavno optužile za silovanje, a glumca su fotografi ovoga tjedna uhvatili na romantičnoj večeri s novom djevojkom.

Galerija


Glumac Branislav Lečić (65), kojeg su kolegice Danijela Štajnfeld i Merima Isaković optužile za silovanje, u utorak navečer bio je na romantičnoj večeri sa svojom novom djevojkom, a sve su vjerno zabilježili fotografi koji su ih uhvatili na spoju.

Vezani članci Branislav Lečić - 1 Glumci odbijaju biti u predstavi s Lečićem, 17 ih potpisalo inicijativu, a on se oglasio i obratio kolegici koja ga je optužila za silovanje Branislav Lečić Moćnik kojeg je srpska glumica optužila za silovanje dobro je poznat domaćoj publici, a evo kako je 2018. godine govorio o ženama

Lečić je s novom djevojkom bio na večeri u centru Beograda, a s nepoznatom smeđokosom ljepoticom kasnije se prošetao gradom i cijelo su se vrijeme držali za ruke.

Podsjetimo, afera potaknuta optužbama glumice Štajnfeld da ju je silovao kolega podijelila je srpsku javnost i glumačke krugove. Lečić je i ranije odbacivao optužbe, a saslušan je u policiji u prisutnosti odvjetnika i zamjenika tužitelja Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu.

Lečić je poslije optužbi za silovanje u videoizjavi rekao da sa Štajnfeld nije imao nikakve odnose osim poslovnih te je i njoj i svim ženama uputio isprike ako su se ikad osjetile ugroženima ili su bile podcijenjene ili ponižene nekom njegovom slučajnom ili namjernom gestom.

Nakon što je u javnost izašla priča Danijele Štajnfeld, glumica Merima Isaković progovorila je o tome da ju je Lečić zlostavljao. Nakon druge optužbe glumcu je pozlilo, o čemu je medije obavijestio njegov tim za odnose s javnošću.

Navodno postoje i druge djevojke koje su se našle u sličnoj situaciji s njim, ali ne žele otkrivati svoj identitet.

Zgodna uraganka seksi fotkom s plaže srušila Instagram, svi komentiraju zanimljivu pozu koju je zauzela

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''