Brad Pitt razveo se 2016. od Angeline Jolie te ga se otad povezivalo s mnogim damama. Posljednja u nizu je glumica Alia Shawkat.

Galerija


55-godišnjeg glumca Brada Pitta od razvoda s Angelinom Jolie povezivali su s raznim ženama.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Posljednja u nizu bila je duhovna savjetnica Sat Hari Khalson, no u posljednje vrijeme primijećeno je kako se markantni glumac sve češće pojavljuje na istim događanjima kao i njegova manje poznata kolegica Alia Shawkat.

Riječ je o 30-godišnjoj glumici s kojom je Pitt nedavno uhvaćen kako se vraća kući nakon jedne zabave. Navodno se par druži već mjesecima, no zasad to nije ništa ozbiljno, već se upoznaju.

Kako prenosi britanski The Daily Mail, imaju puno zajedničkih interesa, što ih je povezalo, a s vremenom su shvatili kako ne mogu biti samo prijatelji. Hoće li to sve ponovno biti samo dim ili napokon u nekoj takvoj priči vezanoj uz Brada ima i vatre, pokazat će vrijeme.

Podsjetimo, Brad se od Angeline s kojom ima šestero djece razveo 2016. godine, a otad se s niti jednom damom nije službeno pojavio u javnosti.

Iako se gotovo 12 godina duga ljubav između slavne "Brangeline" činila kao "ona prava", sve je palo u vodu kada je osebujna glumica u rujnu 2016. godine predala papire za razvod. U travnju ove godine on je finaliziran, a nije bio nimalo lijep te su optužbe pljuštale sa svih strana.

Zbog zanosne Angeline Brad se 2005. godine razveo od holivudske miljenice Jennifer Aniston nakon 7 godina braka, a već je tada bilo jasno kako se ludo zaljubio u kolegicu iz filma "Gospodin i gospođa Smith".

Ipak, oboje su inzistirali kako prevare nije bilo te kako je Brad prvo zatražio razvod, no nitko nije povjerovao u to.

Kako god bilo, šoubizerski svijet željno iščekuje koja će dama osvojiti njegovo srce nakon dvije koje su među popularnijima ispod holivudskih brdašca. 

Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu