Otkriven uzrok kraha?

Evo zašto bi se Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli i da se nije pojavila Angelina Jolie

Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Brad Pitt (FOTO: Getty) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brak Brada Pitta i Jennifer Aniston bio je osuđen na propast i prije no što se u njihovim životima pojavila Angelina Jolie.

Iako je cijeli svijet okrivio senzualnu zavodnicu Angelinu Jolie za raspad zlatnog holivudskog para – Brada Pitta i Jennifer Aniston, povjerljivi izvori upoznati s njihovim odnosom tvrde da bi se oni razišli i bez Bradove afere. 

Pogledaj i ovo Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Potpalila glasine Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

Jenniferini prijatelji, ali i mediji svu su krivnju za raspad braka nje i Pitta svalili na njegovu romansu s Angelinom, ali zapravo je stvar pukla mnogo prije. 

Mnogi smatraju kako je dolazak Angeline u njihove živote samo požurio ono što bi se definitivno kad-tad dogodilo – razvod.

Navodno je odnos između Brada i Jennifer patio već duže vrijeme, a prisutna je bila i profesionalna ljubomora. Brad je bio najveća zvijezda A-liste holivudskih glumaca, no kada je njegova supruga Jennifer doživjela uzlet u karijeri nakon snimanja posljednje sezone serije "Prijatelji", njega to nije oduševilo. 

Jennifer i Courtney Cox odjednom su postale najplaćenije glumice jer im se isplaćivao milijun dolara po snimljenoj epizodi, no takav razvoj događaja navodno je učinio da se Brad osjeća ugroženo, pa je svoju Jennifer prestao pratiti na crvene tepihe i javno ju podržavati u njezinu radu. 

Također, izvori bliski paru tvrde kako Brad nije živio najsretnijim životom dok je bio vjenčan za Jennifer. Šest godina nakon razvoda za jedan je intervju i sam Brad priznao kako mu je bilo dosadno u tom braku. 

"Postalo mi je kristalno jasno da stalno glumim u filmovima junake sa zanimljivim životima, no sam ne živim zanimljiv život", rekao je tom prilikom Brad. 

Iako je nakon takvih opaski naišao na salvu kritika, Brad je zaključio kako nije bio problem samo u Jennifer već i u njemu, a njezini su mu obožavatelji poručili kako je jednostavno nikada nije ni bio vrijedan. 

S obzirom na takvu situaciju, Angelina je samo ubrzala njihov prekid, koji bi se dogodio kad-tad. 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +2 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene