Brak Brada Pitta i Jennifer Aniston bio je osuđen na propast i prije no što se u njihovim životima pojavila Angelina Jolie.

Galerija


Iako je cijeli svijet okrivio senzualnu zavodnicu Angelinu Jolie za raspad zlatnog holivudskog para – Brada Pitta i Jennifer Aniston, povjerljivi izvori upoznati s njihovim odnosom tvrde da bi se oni razišli i bez Bradove afere. 

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Jenniferini prijatelji, ali i mediji svu su krivnju za raspad braka nje i Pitta svalili na njegovu romansu s Angelinom, ali zapravo je stvar pukla mnogo prije. 

Mnogi smatraju kako je dolazak Angeline u njihove živote samo požurio ono što bi se definitivno kad-tad dogodilo – razvod.

Navodno je odnos između Brada i Jennifer patio već duže vrijeme, a prisutna je bila i profesionalna ljubomora. Brad je bio najveća zvijezda A-liste holivudskih glumaca, no kada je njegova supruga Jennifer doživjela uzlet u karijeri nakon snimanja posljednje sezone serije "Prijatelji", njega to nije oduševilo. 

Jennifer i Courtney Cox odjednom su postale najplaćenije glumice jer im se isplaćivao milijun dolara po snimljenoj epizodi, no takav razvoj događaja navodno je učinio da se Brad osjeća ugroženo, pa je svoju Jennifer prestao pratiti na crvene tepihe i javno ju podržavati u njezinu radu. 

Također, izvori bliski paru tvrde kako Brad nije živio najsretnijim životom dok je bio vjenčan za Jennifer. Šest godina nakon razvoda za jedan je intervju i sam Brad priznao kako mu je bilo dosadno u tom braku. 

"Postalo mi je kristalno jasno da stalno glumim u filmovima junake sa zanimljivim životima, no sam ne živim zanimljiv život", rekao je tom prilikom Brad. 

Iako je nakon takvih opaski naišao na salvu kritika, Brad je zaključio kako nije bio problem samo u Jennifer već i u njemu, a njezini su mu obožavatelji poručili kako je jednostavno nikada nije ni bio vrijedan. 

S obzirom na takvu situaciju, Angelina je samo ubrzala njihov prekid, koji bi se dogodio kad-tad. 

 

Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera