Ima li tu nešto više?

Poznati zavodnik premijeru napustio u društvu duhovne iscjeliteljice s kojom ga se odavno povezuje

Brad Pitt i Sat Hari Khalsa (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Sat Hari Khalsa (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Sat Hari Khalsa (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Sat Hari Khalsa (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Sat Hari Khalsa (Foto: Profimedia) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Otkad se Brad Pitt razveo od Angeline Jolie, za njegovu su se pažnju počele otimati brojne žene.

Prve glasine o ovom paru javile su se još prošle godine.

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Otkad se 55-godišnji glumac Brad Pitt razveo od kolegice Angeline Jolie s kojom ima šestero djece, za njegovu su se pažnju počele otimati brojne žene. S brojnim ga se ženama i spajalo, no nije postajao niti jedan dokaz za takve tvrdnje.

Jedna od žena s kojom se zvijezdu filma "Once Upon A Time in Hollywood" povezuju još od 2018. godine jest duhovna iscjeliteljica te dizajnerica nakita Sat Hari Khalsa.

A upravo je ona bila na after-partyju premijere njegovog novog filma "Ad Astra", i iako duo nije zabavu napustio zajedno, čitavo vrijeme nisu skidali velike osmijehe s lica.

Podsjetimo, prva šuškanja o paru javila su se 2 godine od Bradovog razvoda od jedne od najljepših žena svijeta i to na jednoj dobrotvornoj zabavi u listopadu 2018. godine.

Tamo su uhvaćeni u prisnom razgovoru te nježnim pogledima, no bilo je i očevidaca koji tvrde kako je par izgledao blisko, ali ne kao da se viđaju, već kao da su jako dobri prijatelji.

Tko zna, možda je Brad u njoj pronašao nekoga tko mu je pomogao oko problema s kojima se suočavao i prije razvoda, kao što je npr. alkoholizam o kojem otvoreno priča.

Razdoblje nakon razvoda bilo je još gore, kada ga je bivša supruga optužila za zlostavljanje, a navodno se i svim silama trudila okrenuti djecu protiv njega, što joj je djelomično uspjelo.

U kome je Brad našao utjehu i radi li se uopće o novoj ljubavi, ostaje nam pričekati pa saznati.  

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +13 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad su bili ljepotani i ljepotice, a onda su operacijama potpuno uništili svoj izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene