Velika prekretnica

Nakon teškog razvoda i borbe za skrbništvo nad djecom, nekoć najljepši par napokon sklopio dogovor

Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) +0 Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt i Angelina Jolie napokon su postigli barem djelomični dogovor oko skrbništva nad djecom.

Slavni glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt nekoć su bili najljepši holivudski par, no nakon dugogdišnje ljubavi - došlo je do razvoda. 

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Nisu birali riječi Mučni detalji razvoda, Angelina otkrila sinu istinu o posvojenju: "Otac te nikada nije htio"

Raspad njihove veze bio je tužan i pun gorčine, a najveće žrtve puknuća tog odnosa bila su njihova mnogobrojna djeca. Nakon par godina suđenja i stalnih sudskih parnica kojima su glumac i glumica pokušavali doći do dogovora oko skrbništva nad djecom - došlo je do prekretnice. 

Tek par mjeseci nakon što je Brad zaprijetio Angelini financijskim sankcijama ako ne pristane na finalizaciju razvoda, par se dogovorio oko toga s kime će djeca provesti ovo ljeto. 

Zbog toga što Angelina snima film i jako je zauzeta, pristala je na to da ovo cijelo ljeto njihova djeca provedu sa Bradom na njegovom imanju. Kako Angelina prije nije htjela ni čuti za to da podijeli skrbništvo sa Bradom, ovo se smatra ogromnim pomakom u njihovom odnosu nakon prekida. 

Brad je navodno presretan jer su nakon prekida njegova djeca jako malo vremena provodila s njime. No nije samo on sretan, i njegovi roditelji su ushićeni što će napokon moći provesti više vremena s unucima, otkrio je izvor blizak paru. 

Kako je u medije došla priča o tome da Brad ima agresivne ispade i ponekad loše tretira svoju djecu, javnost je velikom većinom davala podršku Angelini, no posljednjih mjeseci je došlo do obrata. Mediji su se raspisali o tome kako glumica zavlači brakorazvodni postupak jer se želi pomoriti s bivšom ljubavi. S druge pak strane, Brad je krenuo dalje, a šuškalo se i da je u vezi s Charlize Theron. 

Brad i Angelina zajedno imaju šestero djece. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +2 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene