Brad Pitt i Angelina Jolie napokon su postigli barem djelomični dogovor oko skrbništva nad djecom.

Galerija


Slavni glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt nekoć su bili najljepši holivudski par, no nakon dugogdišnje ljubavi - došlo je do razvoda. 

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina nakon 4 godine otkrila pravi razlog razvoda od Brada: "Neki su iskoristili to što sam šutjela"

Raspad njihove veze bio je tužan i pun gorčine, a najveće žrtve puknuća tog odnosa bila su njihova mnogobrojna djeca. Nakon par godina suđenja i stalnih sudskih parnica kojima su glumac i glumica pokušavali doći do dogovora oko skrbništva nad djecom - došlo je do prekretnice. 

Tek par mjeseci nakon što je Brad zaprijetio Angelini financijskim sankcijama ako ne pristane na finalizaciju razvoda, par se dogovorio oko toga s kime će djeca provesti ovo ljeto. 

Zbog toga što Angelina snima film i jako je zauzeta, pristala je na to da ovo cijelo ljeto njihova djeca provedu sa Bradom na njegovom imanju. Kako Angelina prije nije htjela ni čuti za to da podijeli skrbništvo sa Bradom, ovo se smatra ogromnim pomakom u njihovom odnosu nakon prekida. 

Brad je navodno presretan jer su nakon prekida njegova djeca jako malo vremena provodila s njime. No nije samo on sretan, i njegovi roditelji su ushićeni što će napokon moći provesti više vremena s unucima, otkrio je izvor blizak paru. 

Kako je u medije došla priča o tome da Brad ima agresivne ispade i ponekad loše tretira svoju djecu, javnost je velikom većinom davala podršku Angelini, no posljednjih mjeseci je došlo do obrata. Mediji su se raspisali o tome kako glumica zavlači brakorazvodni postupak jer se želi pomoriti s bivšom ljubavi. S druge pak strane, Brad je krenuo dalje, a šuškalo se i da je u vezi s Charlize Theron. 

Brad i Angelina zajedno imaju šestero djece. 

Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''