Boris Guberina na Facebooku se emotivnom objavom oprostio od oca Špire Guberine, s kojim je bio veoma blizak.

Galerija


Boris Guberina, sin preminulog glumca Špire Guberine, na društvenim se mrežama emotivnom objavom koja tjera suze na oči oprostio od voljenog oca s kojim je bio u bliskim odnosima.

Vezani članci Špiro Guberina Kolege se opraštaju od najdražeg Špire: "Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Gore se očito priprema neka sjajna predstava" Špiro Guberina Legendarnom Guberini gluma je bila velika ljubav, ali za IN magazin je otkrio što mu je bio prvi izbor

"Zbogom, tata, čuvaj mamu i nek' vam bude ljepše nego na Zemlji. Volim vas!" napisao je Boris uz privatnu obiteljsku fotografiju na kojoj je kao dječak s majkom Ingrid i ocem Špirom.

Zbogom tata, čuvaj mamu i nek vam bude ljepše nego na Zemlji! Volim vas!🧡

Objavljuje Boro SanPetak, 27. studenoga 2020.

Špiro je ostao bez supruge kada je imao 61 godinu, a i nakon njezine smrti ostao joj je vjeran do kraja.

''Jako sam oprezan, znate, neću popustiti, ja imam dosta životnog iskustva. Poslije smrti moje supruge, ja sam tad imao 61 godinu, pa kad sam izdržao tih 20 godina, neću pod stare dane posustati'', bio je izjavio za IN magazin.

Špiro Guberina preminuo je u Zagrebu u 88. godini života, a zauvijek će ostati zapamćen po više od dvjesto odigranih kazališnih, filmskih i televizijskih uloga.

Kolege se opraštaju od najdražeg Špire: "Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Gore se očito priprema neka sjajna predstava"

Prisjetili smo se nezaboravnih Špirinih uloga, po kojoj će vama zauvijek ostati u sjećanju?