Boris Becker snimljen je na odmoru s Lilian de Carvalho Monteiro s kojom je odlučio posjetiti Mediteran.

Galerija


Umirovljeni tenisač i nekadašnji pobjednik Wimbledona Boris Becker ovih dana odmara sa svojom novom djevojkom Lilian de Carvalho Monteiro na Mediteranu u blizini Ibize, gdje su ih uhvatili paparazzi koji prate svaki njihov korak.

Vezani članci Lilly Becker (Foto: Instagram) Bivša supruga jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena 2018. godinu ispraća u toplesu Lily Becker (Foto: Instagram) Bivša supruga jednog od najboljih tenisača svih vremena blista poslije burnog razvoda

52-godišnji Boris uživa u romantičnom odmoru s Lilian koja je inače stručnjakinja za procjenu političkog rizika, ima tri diplome i govori čak pet stranih jezika. Par se navodno zbližio tijekom podupiranja pokreta Black Live Matters koji je organizirao brojne prosvjede nakon ubojstva Georgea Floyda. Mnoge je ta veza iznenadila obzirom na to da Boris ima povijest izlaženja i veza s manekenkama koje su mu oduvijek bila najzanimljivije i najviše ga privlačile, a Lily im je prava suprotnost obzirom na to čime se bavi i koliko je obrazovana. 

Prije Lilian, Boris se družio s manekenkom Yoanom Montero, a navodno je bio i u vezi s 32-godišnjom Laylom Powell koja obožava golišave fotke. S majkom svog sina, također manekenkom 43-godišnjom Lilly Becker razveo se 2018. godine nakon što su zajedno proveli 22 godine. U svibnju 2019. godine postigli su sporazum oko skrbništva nad 10-godišnjim sinom Amadeusom i finalnoj je fazi i službenog razvoda.

Boris je 2017. proglasio bankrot nakon što je potrošio bogatstvo od 160 milijuna funti. Bivši supružnici su nakon objave razvoda bili u lošim odnosima i morala je intervenirati policija dok je Lily pokušavala spakirati svoje stvari i odseliti iz njihova doma u Londonu.

Maja izašla u haljini ispod koje nije nosila donje rublje, pa skoro pokazala i malo previše: "Pogled je sve"