Ima svoj tip

Tenisač burne prošlosti potvrdio vezu s 20 godina mlađom manekenkom koja obožava golišave fotke

Boris Becker i Layla Powell (Foto: Profimedia) Boris Becker i Layla Powell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Becker i Layla Powell (Foto: Profimedia) Layla Powell (Foto: Instagram) Layla Powell (Foto: Instagram) Layla Powell (Foto: Instagram) Layla Powell (Foto: Instagram) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Lily Becker (Foto: Instagram) Lilly Becker (Foto: Profimedia) +0 Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Galerija

51-godišnji njemački tenisač Boris Becker potvrdio je vezu s 31-godišnjom manekenkom Laylom Powell.

Boris Becker na Wimbledonu je potvrdio ono o čemu se šuška još od početka godine.

Pogledaj i ovo Lilly Becker (Foto: Profimedia) Baš se naljutila Okomila se na novu djevojku svog bivšeg supruga i pozvala ju na red: "On ti nije dostupan. I točka!"

51-godišnji njemački tenisač Boris Becker potvrdio je vezu s 31-godišnjom manekenkom Laylom Powell nakon otprilike 4 mjeseci šuškanja da su više od prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Layla Powell (@laylaypowell) on

Za potvrdu ljubavi odabrali su teniski turnir Wimbledon, a zanimljivo, slavni Nijemac polajkao je gotovo svaku fotografiju mlade manekenke na društvenim mrežama prije nego je pristala izaći s njim na večeru u ožujku.

A kada su u pitanju njezine fotografije na Instagramu, manekenka nema problema s onim golišavim kojima njezin profil vrvi.

Becker je trenutno u procesu razvoda od bivše supruge Lilly Becker s kojom je proveo ukupno 13 godina, od čega 9 u braku.

Zanimljivo, i Lilly je manekenka, pa se čini kako tenisač ima svoj tip žene. Šuškalo se kako je paru presudio njegov bankrot, no glasine nikada nisu potvrđene. Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Layla Powell (@laylaypowell) on

Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina. Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

No, niti s Lilly razvod nije prošao mirno, jer je u njihovom domu nekoliko puta morala intervenirati policija zbog žestokih svađa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lillybeckerofficial (@lillybeckerofficial) on

Posljednji put Boris nije bio u kući, već je navodno nizozemska manekenka stigla u vilu kako bi uzela svoje stvari, no njegovi rođaci zabranili su joj da ode s njima, pa je ona zvala policiju. Duo nikada nije komentirao glasine, no čini se kako su oboje pronašli svoju sreću na drugim adresama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) +7 Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Za njim su uzdisale žene, mrzile njegove supruge, no on tvrdi da je dao svoje: "Starenje me udaljava od Hollywooda"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene