51-godišnji njemački tenisač Boris Becker potvrdio je vezu s 31-godišnjom manekenkom Laylom Powell.

Galerija


Boris Becker na Wimbledonu je potvrdio ono o čemu se šuška još od početka godine.

Vezani članci Hana Cross i Brooklyn Beckham S bivšim se dečkom fizički obračunavala u javnosti, a sada je uhvaćena u 4 ujutro sa slavnim komičarom Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila

51-godišnji njemački tenisač Boris Becker potvrdio je vezu s 31-godišnjom manekenkom Laylom Powell nakon otprilike 4 mjeseci šuškanja da su više od prijatelja.

Za potvrdu ljubavi odabrali su teniski turnir Wimbledon, a zanimljivo, slavni Nijemac polajkao je gotovo svaku fotografiju mlade manekenke na društvenim mrežama prije nego je pristala izaći s njim na večeru u ožujku.

A kada su u pitanju njezine fotografije na Instagramu, manekenka nema problema s onim golišavim kojima njezin profil vrvi.

Becker je trenutno u procesu razvoda od bivše supruge Lilly Becker s kojom je proveo ukupno 13 godina, od čega 9 u braku.

Zanimljivo, i Lilly je manekenka, pa se čini kako tenisač ima svoj tip žene. Šuškalo se kako je paru presudio njegov bankrot, no glasine nikada nisu potvrđene. Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka.

Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina. Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

No, niti s Lilly razvod nije prošao mirno, jer je u njihovom domu nekoliko puta morala intervenirati policija zbog žestokih svađa.

Posljednji put Boris nije bio u kući, već je navodno nizozemska manekenka stigla u vilu kako bi uzela svoje stvari, no njegovi rođaci zabranili su joj da ode s njima, pa je ona zvala policiju. Duo nikada nije komentirao glasine, no čini se kako su oboje pronašli svoju sreću na drugim adresama.

Za njim su uzdisale žene, mrzile njegove supruge, no on tvrdi da je dao svoje: "Starenje me udaljava od Hollywooda"