Boris i Lilly Becker u braku su bili 9 godina, a razveli su se u svibnju.

Galerija


Umirovljeni tenisač i njegova supruga u svibnju su objavili da se razvode.

Vezani članci Ante Vrkić Pobjegao iz zatvora dok je bacao smeće: Nakon osam dana policija pronašla bjegunca Mjenjačnica, ilustracija Vlasnik mjenjačnice spremio u džep dva milijuna kuna: Oštećeni mjesecima uzalud čekali novac

Radi se o njemačkom tenisaču Borisu Beckeru i njegovoj bivšoj supruzi, nizozemskoj manekenki Lilly koji su u svibnju ove godine objavili da se razvode nakon 9 godina braka i ukupno 13 zajedničkih godina.

Navodno je paru presudio njegov bankrot, no takve glasine nikada nisu potvrđene. Međutim, njegova obitelj očito nešto zamjera bivšoj manekenki, jer je prije nekoliko dana u njegovom 5 milijuna funti vrijednom londonskom domu ponovno morala intervenirati policija koju je pozvala Lilly.

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty)
Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Foto: Getty

Manekenka je navodno stigla ujutro u kuću po svoje stvari, no nekolicina Beckerovih rođaka koja se tamo našla zaključala ju je u kuhinju te blokirala njezin automobil koji se nalazio na prilazu.

Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka. Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina.

Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty)
Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Foto: Getty

Par se nedavno žestoko posvađao pa je u večernjim satima tenzije također smirivala policija, no ni tada glavni akteri nisu davali nikakve izjave za medije.