Lilly Becker na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju u toplesu.

Galerija


Jedan od najboljih tenisača svih vremena Boris Becker i njegova, već neko vrijeme, bivša supruga Lilly Becker 2018. godinu pamtit će po razvoda braka u kojem su proveli devet godina.

Vezani članci Lily Becker (Foto: Instagram) Bivša supruga jednog od najboljih tenisača svih vremena blista poslije burnog razvoda Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Obiteljskoj drami nema kraja: Policija ponovno smirivala strasti u kući umirovljenog tenisača Borisa Beckera

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Lilly razvod nije previše pogodio jer je na svim fotografijama, ali i javnim pojavljivanjima blistala.

42-godišnja Lilly tako je i posljednjeg dana ove godine na svom profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju u toplesu i pozdravila se s njome.

"Draga 2018., hvala na lekcijama i veselim se blagoslovima koje će nam svima donijeti 2019.", napisala je Lilly, koja još uvijek koristi prezime bivšeg supruga.

Podsjećamo, braku Borisa i Lilly navodno je presudio financijski bankrot, a vijest da se razvode objavili su u svibnju ove godine. Prije konačnog razvoda u njihovu je domu nekoliko puta intervenirala policija.

Zimske radosti u minijaturnim bikinijima: Slavne sestre otkrile guze na snijegu i hladnoći

Zadivljeni obožavatelji upitali Severinu: "Jeste li vi sigurni da niste brat i sestra?"

Kensingtonska palača objavila video s najdražim trenucima iz 2018. godine, jedna je osoba ukrala cijeli show