Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su od 1987. godine i imaju dva sina, a on je sada progovorio o njihovom skladnom braku.

Galerija


Suprug jedne od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica ovih prostora u jednoj se emisiji osvrnuo na njihov brak i ljubav koja traje već 34 godine. Boba Živojinović i Lepa Brena zajedno su od 1987. godine, a u skladnom su braku dobili sinove Stefana i Viktora.

Vezani članci Lepa Brena Lepa Brena pokazala jahtu koju je platila šest milijuna eura, pogledajte luksuz u kojem plovi Jadranom! Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Suprugu Lepe Brene pozlilo na zabavi s prijateljima, morali su pozvati hitnu pomoć

Živojnović je istaknuo kako mu nikada nije smetalo što ga nazivaju suprugom Lepe Brene, prenosi Mondo. Otkrio je i sve o njihovom odnosu, a podijelio je i recept za sretan i uspješan brak.

Ispričao je kako su tijekom pandemije znali biti zajedno i po 24 sata dnevno, a to je odnos koji je dobio drugu dimenziju. Smatra kako su kroz sve to otkrili nešto jače i svjetlije, a sada kada su bili razdvojeni dva tjedna shvatili su koliko si međudobno nedostaju.

"Znali smo to i ranije, ali otkrivamo i sada te mislim da će to potrajati", zaključio je Boba. U intervjuu je rekao da uz ljubav mora postojati i poštovanje. "Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i evo, izdržavam nekako već 34 godine", komentirao je uz osmijeh.

Lepa Brena i njezin suprug inače ljeto provode na moru, a prošle godine su uživali u društvu svojih prijatelja na hrvatskoj, crnogorskoj, ali i talijanskoj obali.

Svi se pitaju kako je moguće da ima 56 godina, fotografijom u toplesu može posramiti i upola mlađe kolegice

Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru