"Malo mi za sriću triba", napisala je pjevačica u opisu serije fotki na kojima pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu, a obožavatelji su pokrenuli raspravu u komentarima.

Galerija


Lepa Brena je nakon provoda na našoj obali, koja joj je omiljetna destinacija za odmor, sa suprugom i društvom otputovala u Crnu Goru. Brena redovito obožavatelje obavještava o tome gdje je i što radi, a na posljednjih nekoliko fotografija pozirala je s prijateljicama.

Vezani članci Sandra Miljaković - 1 Brzo je osvojila Lepu Brenu i njezinu obitelj, a ova atraktivna plavuša udat će se za njezina mlađeg sina Lepa Brena Opušteno izdanje Lepe Brene: Pozirala je u badiću i oduševila svojim stasom, otkrila je gdje ljetuje

"Malo mi za sriću triba", napisala je pjevačica u opisu serije fotki na kojima pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu, a obožavatelji su pokrenuli raspravu u komentarima. Brojni pišu da se Brena poigrala fotošopom, no nekolicina njih stala joj je i u obranu.

"Hejteri će reći da je fotošop", "Pozdrav za sve ove koji pišu da je dodan fotošop! Pa i da je dodan vi nikada, ali zapamtite nikada, nećete izgledati kao Brena i sa fotošopom. Žena za svoje godine kako izgleda, ovo je raj za oči. Izbacuj te što više fotografija da nam budete lijek za dušu", "Vidi se da žena trenira", "Ti si čudo, najljepša si i najbolja", samo su neki od komentara na njezine fotografije.

Prije Crne Gore i Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju.

Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"