Spada u ugroženu skupinu

Lepa Brena progovorila o svojoj bolesti i priznala koliko joj je se život promijenio, posebno joj je teško u doba korone

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Galerija

Lepa Brena za medije u susjednoj nam Srbiji progovorila je o svojim ozbiljnim zdravstvenim problemima i otkrila kako živi u doba korone.

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica svih vremena ovih prostora, danas 60-godišnja Lepa Brena progovorila je otvoreno o bolesti i zdravstvenim problemima s kojima se već neko vrijeme bori, a pogotovo sada u vrijeme korone.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Brena je za srpski Story ispričala kako teško podnosi tu situaciju, a najgore joj je što ne može ni zagrliti svoju obitelj te nastupati jer zbog tromboze od koje boluje spada u ugroženu grupu građana i život joj se potpuno promijenio.

"Odavno sam naučila da probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se s trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovit pacijent. Navikla sam tako živjeti, znam što ne smijem piti i jesti, kao i da se moj život treba odvijati po zdravstvenim pravilima. Naučila živjeti po pravilima i da budem sretna. Ovo sa svim mjerama sigurnosti zbog virusa je mentalni napad na sve nas", izjavila je Brena.

Dodala je i kako joj je najteže pada to što ne može zagrliti svoje najmilije, a otkrila je i da se cijepila protiv korone i objasnila svoje razloge.

Ova društvena distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni zagrliti. To mi jako teško pada. Cijepila sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Tko želi biti usamljen, neka bira što voli. Svijet živi i funkcionira po pravilima i mi se moramo uklopiti u njih" izjavila je Brena za Stori, prenio je Blic.

Lepa Brena nedavno se na Instagramu oglasila povodom smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Otkrila je da su se posljednji put družili svega nekoliko sati prije nego što je preminuo i otkrila da je bio dobar prijatelj nje i njezina supruga Bobe Živojinovića. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene