Skockala se!

Blanka Vlašić proslavila 38. rođendan u društvu bliske i svima poznate osobe, pohvalila se i poklonom!

Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Blanka Vlašić napunila je 38 godina, a na Instagramu je otkrila s kim i kako je proslavila rođendan.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić napunila je 38 godina.

Pogledaj i ovo Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Pohvalio se sam Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

Rođendan je proslavila u jednom zagrebačkom restoranu, a u svojim pričama na Instagramu otkrila je i da joj je društvo pravila naša najuspješnija bacačica kladiva, Ivana Brkljačić.

Sportašice su se za ovu prigodu posebno skockale i obje su naglasile usne crvenim ružem. 

Blanka je otkrila i da ju je Ivana za rođendan odvela u zlatarnicu da sama odabere svoj poklon, a odlučila se za okrugle zlatne naušnice, kakve često i nosi.

Prijateljstvo Blanke i Ivane seže još od 2000. godine, kada su se prvi put susrele na Olimpijskim igrama u Sydneyju, gdje su dijelile sobu.

Koliko su bliske, potvrđuju zajedničke fotografije koje često dijele na Instagramu, a skupa su ovo ljeto bile i na odmoru u Crnoj Gori.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Podsjetimo, Blanka je u veljači ove godine objavila je da odlazi u zasluženu sportsku mirovinu, nakon čega je izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odmora na razdoblje od četiri godine.

 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene