Izabel Kovačić srdačno se pozdravila s Blankom Vlašić na stadionu u Kopenhagenu prije utakmice Hrvatske i Španjolske.

Galerija


Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel, bodrila je Hrvatsku na utakmici protiv Španjolske s tribina u Kopenhagenu gdje je pri dolasku susrela još jednu dobro poznatu navijačicu Vatrenih.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić objavili fotke sa sinova krštenja, ona odala koji mu je poznati nogometaš kum, a on se i sam oglasio: "Ponosni kumašin!" Adriana Đurđević Englezi se raspisali o ljepšim polovicama hrvatskih nogometaša: "Od Shakirine dvojnice do ljepotice koja je završila pravo"

Odmah iza nje sjedila je Blanka Vlašić, a umirovljena atletičarka došla je uživo navijati za svojeg brata Nikolu. Izabel se iskreno obradovala kada je ugledala Blanku i srdačno su se pozdravile.

Kovačić je utakmicu pratila u društvu Martine Baumiler Badelj, koju je suprug Milan došao poljubiti nakon poraza od Španjolske i ispadanja Hrvatske s Europskog nogometnog prvenstva.

Poraz je posebno teško sjeo Blanki koju su fotografi na tribinama ulovili suznih očiju.

Izabel je, pak, nakon utakmica nu svojim Storyjima na Instagramu objavila fotografiju hrvatskog dresa uz koju je napisala "zauvijek najbolji".

Naš nogometaš nakon poraza od Španjolske potrčao poljubiti suprugu pa prošetao terenom u preslatkom društvu

Pogledajte kako je Vanja Modrić bodrila svog Luku s tribina, okružila se njegovim najvjernijim navijačima