pohvalila se na instagramu

Blanka Vlašić baš uživa u zasluženoj mirovini, a ima i novi hobi u kojem su je podržali obožavatelji

Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Galerija

Blanka Vlašić je na Instagramu objavila video na kojem skija na Jahorini, a prije toga je posjetila mlađeg brata Nikolu u Moskvi.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (37) u veljači ove godine je objavila je da odlazi u zasluženu sportsku mirovinu nakon čega se odlučila posvetiti putovanjima i uživanju.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Prvo je na svojem Instagramu otkrila kako je otputovala u Moskvu gdje je posjetila svojeg mlađeg brata, nogometaša Nikolu Vlašića (23) koji igra za klub CSKA Moskva, a zatim je s društvom otišla na Jahorinu gdje je pronašla i novi hobi.

"Početnički problemi", napisala je Blanka uz video na kojem skija, a njeni su joj obožavatelji iskazali podršku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Bravo Blanka", "Novi život, novi ciljevi", pisali su joj u komentarima ispod objave za koju je dobila i brojne lajkove.

Jedna od naših najuspješnijih sportašica još nije odala kakve točno planove ima nakon umirovljenja, no u intervjuu koji je dala za Dnevnik Nove TV otkrila je da se ne planira potpuno maknuti iz sporta.

"Moj životni put će ostati uz sport. Bilo bi šteta otići u nekom sasvim drugom smjeru. Mislim da imam dosta toga za ponuditi", kazala je bivša atletičarka čija je karijera ovjekovječena brojnim odličjima i priznanjima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene