Blanka Vlašić na Instagramu je pokazala novu frizuru, a za fotkanje se i potpuno našminkala.

Galerija


Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (37) u veljači ove godine objavila je da odlazi u zasluženu sportsku mirovinu, a sada je obožavatelje iznenadila promjenom izgleda.

Vezani članci Blanka Vlašić - 9 Naša proslavljena sportašica otkrila kako se boriti protiv trenutne situacije: "To je naše najjače oružje" Luka Nižetić (Foto: Instagram) To se ne zaboravlja: Bili su jedno drugom prva ljubav, a danas su jako dobri prijatelji

U svojem Storyju na Instagramu objavila je selfie na kojem je pokazala da ima novu frizuru i koji možete pogledati u našoj galeriji.

Iako joj je kosa na fotki zavezana u rep, jasno se vidi da je duža nego prije, a Blanka je pozirala i potpuno našminkana.

Inače, Blanka je nakon odlaska u mirovinu neko vrijeme provela putujući. Prvo je u Moskvi posjetila svojeg mlađeg brata, nogometaša Nikolu Vlašića (23), koji igra za klub CSKA Moskva, a zatim je s društvom otišla na Jahorinu, gdje je uživala u skijanju.

Umirovljena sportašica još nije odala kakve točno planove ima za budućnost, no u intervjuu koji je dala za Dnevnik Nove TV otkrila je da se ne planira potpuno maknuti iz sporta.

"Moj životni put ostat će uz sport. Bilo bi šteta otići u nekom sasvim drugom smjeru. Mislim da mogu dosta toga ponuditi", kazala je bivša atletičarka, čija je karijera ovjekovječena brojnim odličjima i priznanjima.

Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

Dirljiv prizor princa Charlesa dok je sa suprugom gledao kako su građani odali počast njegovu ocu Philipu