Super izgleda!

Blanku Vlašić dugo nismo vidjeli ovako dotjeranu: Pokazala je dužu, ženstveniju frizuru, ali i besprijekornu šminku

Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je pokazala novu frizuru, a za fotkanje se i potpuno našminkala.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (37) u veljači ove godine objavila je da odlazi u zasluženu sportsku mirovinu, a sada je obožavatelje iznenadila promjenom izgleda.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

U svojem Storyju na Instagramu objavila je selfie na kojem je pokazala da ima novu frizuru i koji možete pogledati u našoj galeriji.

Iako joj je kosa na fotki zavezana u rep, jasno se vidi da je duža nego prije, a Blanka je pozirala i potpuno našminkana.

Inače, Blanka je nakon odlaska u mirovinu neko vrijeme provela putujući. Prvo je u Moskvi posjetila svojeg mlađeg brata, nogometaša Nikolu Vlašića (23), koji igra za klub CSKA Moskva, a zatim je s društvom otišla na Jahorinu, gdje je uživala u skijanju.

Umirovljena sportašica još nije odala kakve točno planove ima za budućnost, no u intervjuu koji je dala za Dnevnik Nove TV otkrila je da se ne planira potpuno maknuti iz sporta.

"Moj životni put ostat će uz sport. Bilo bi šteta otići u nekom sasvim drugom smjeru. Mislim da mogu dosta toga ponuditi", kazala je bivša atletičarka, čija je karijera ovjekovječena brojnim odličjima i priznanjima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene