Ryan Dorsey objasnio je zašto je Nickyla Rivera, sestra njegove bivše, pokojne žene Naye Rivere uselila k njemu i sinu Joseyju.

Galerija


Nickayla Rivera (26), sestra tragično preminule glumice Naye Rivere nedavno je odgovorila na prozivke zbog useljenja k Ryanu Dorseyju (37), a sada se i on oglasio. 

Vezani članci Naya Rivera Strahuje se da je nikad neće naći: Bivši muž nestale glumice prvi put u javnosti nakon strašne tragedije Naya Rivera (FOTO: Getty) Istukla supruga pa se odlučila na drastičan potez: Seksi latina više ne može!

Naime, Ryan je bivši muž pokojne Naye s kojim je dobila sina Joseyja (5), a javnost je ocijenila ovaj njihov potez groznim i čudnim. Glumac je u videu na Instagramu objasnio da je zamolio sestru svoje bivše supruge da useli k njemu jer ga je to molio njegov sin i baš se zato neće obazirati na glasine i medijske napise. 

"Josey me pitao može li Titi živjeti s nama, jer je ona najbliže što ima umjesto majke. Kao samohranom roditelju potrebna vam je sva pomoć koju možete dobiti. To je privremena situacija. Nakon svega što je mališan prošao, zar da mu uskratim nešto? Zbog čega? Jer će neki stranci nešto pomisliti ili zaključiti na temelju nekog članka loše informiranog tabloida. Neću nikome objašnjavati", ispričao je Ryan u emotivnom videu. 

Glumac se zahvalio Nickayli što je život i manekensku karijeru stopiala kako bi mu pomogla s odgojem sina nakon tragične smrti Naye. "Imati mladu ženu koja je njegova krv, njegova Titi, koja je spremna staviti svoj život na čekanje i žrtvovati stvari za boljitak vašeg djeteta je važno. Dakle, kad dijete stavite u krevet, ne morate uvijek biti sami sa svojim mislima i ne morate biti tužni i danju i noću pitajući se kada će postati bolje. Barem imate nekoga sa sobom s kim možete razgovarati ili samo sjediti u tišini i biti tužni. Ne morate se nositi s tim potpuno sami", rekao je Ryan. 

Dok su neki suosjećali s glumcem, drugi nisu povjerovali u njegove riječi i napali su ga baš kao što su ranije Nickaylu kojoj ostavljaju ružne komentare na Instagramu. "Ne izvlači se na sina i njegovu tugu kako bi prikrio aferu sa sestrom svoje pokojne supruge. Nema razloga da živi s vama. Uzmi ovo vrijeme da se posvetiš odgoju sina. Provedi vrijeme s njim. Pobrini se da zapamti majku, ne svoju tetu koja se spetljala s tobom", "Vidimo istinu. Nevjerojatni tata pokušava što više učiniti za svog sina", "Ako ste ti i Naya mogli odgajati sina u zasebnim kućama, ne shvaćam zašto to sada ne bi moglo funkcionirati", "To je čudno, nijednu suzu nisi isplakao, ne izgledaš kao da si uopće plakao. Izgleda čudno što ti je bivša žena umrla misteriozno, a sada si se spetljao s njezinom sestrom. Koristiš dijete da bi opravdao ovaj grozan potez?", komentirali su njegovi pratitelji. 

Podsjetimo, Naya se utopila u umjetnom jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji, a uspjela je spasiti sinčića Joseyja i vratiti ga na brod. 

Seks-skandal ljepotana o kojem se ne prestaje pričati: Glumio obiteljskog čovjeka, a suprugu je prevario s više od 80 žena