Baš tužna sudbina

Na posljednji počinak ispratili glumicu koja je stradala u strašnoj tragediji, otkrili i sve okolnosti njezine smrti

Naya Rivera (Foto: Getty) Naya Rivera (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (Foto: Getty) +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Galerija

Naya Rivera nestala je 8. srpnja na jezeru Piru gdje je bila sa svojim sinčićem, a njezino tijelo pronašli su pet dana kasnije.

Tri tjedna nakon tragične smrti glumice Naye Rivere otkrivene su sve okolnosti nesretnog događaja na jezeru u kojem su pronašli njezino tijelo. Daily Mail javlja kako na Riverinom smrtnom listu stoji kako se 33-godišnja zvijezda serije "Glee" utopila "u roku od samo nekoliko minuta".

Pogledaj i ovo River Phoenix (Foto: Profimedia) Bili su tako mladi... Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost

Obdukcija njezinog tijela pokazala je još ranije kako se Naya slučajno utopila, a u krvi nisu pronašli tragove droge ni alkohola. Riverino tijelo pokopali su prije tjedan dana na groblju Forrest Lawn na Hollywood Hillsu, gdje je posljednje počivalište brojnim zbijezdama poput Brittany Murphy, Carrie Fisher, Debbie Reynolds i brojnih drugih.

Naya Rivera nestala je 8. srpnja dok je na jezeru Piru bila na izletu sa svojim četverogodišnjim sinom Joseyjem. Mališana su pronašli na brodu kako spava te je na sebi imao spasilački prsluk, no njegovoj majci nije bilo ni traga. Našli su je nakon pet dana potrage.

Bivši suprug glumice s kojim ima sina, Ryan Dorsey, posvetio joj je emotivnu poruku na Instagramu, a uspomene s glumicom dijelile su njezine brojne kolege.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene