Naya Rivera nestala je 8. srpnja na jezeru Piru gdje je bila sa svojim sinčićem, a njezino tijelo pronašli su pet dana kasnije.

Galerija


Tri tjedna nakon tragične smrti glumice Naye Rivere otkrivene su sve okolnosti nesretnog događaja na jezeru u kojem su pronašli njezino tijelo. Daily Mail javlja kako na Riverinom smrtnom listu stoji kako se 33-godišnja zvijezda serije "Glee" utopila "u roku od samo nekoliko minuta".

Vezani članci Naya Rivera Sestra tragično preminule glumice uselila k njezinom bivšem mužu, mnogi to smatraju čudnim Naya Rivera i Ryan Dorsey Bivši muž preminule glumice prvi put progovorio od tragedije i rasplakao mnoge

Obdukcija njezinog tijela pokazala je još ranije kako se Naya slučajno utopila, a u krvi nisu pronašli tragove droge ni alkohola. Riverino tijelo pokopali su prije tjedan dana na groblju Forrest Lawn na Hollywood Hillsu, gdje je posljednje počivalište brojnim zbijezdama poput Brittany Murphy, Carrie Fisher, Debbie Reynolds i brojnih drugih.

Naya Rivera nestala je 8. srpnja dok je na jezeru Piru bila na izletu sa svojim četverogodišnjim sinom Joseyjem. Mališana su pronašli na brodu kako spava te je na sebi imao spasilački prsluk, no njegovoj majci nije bilo ni traga. Našli su je nakon pet dana potrage.

Bivši suprug glumice s kojim ima sina, Ryan Dorsey, posvetio joj je emotivnu poruku na Instagramu, a uspomene s glumicom dijelile su njezine brojne kolege.

Tajkun ima novu ljepoticu, mlađa je od njega čak 46 godina: Bila je to ljubav na prvi pogled