Ryan Dorsey i Naya Rivera su bili u braku od 2014. do 2018. te su dobili sina Joseyja kojeg je ona uspjela spasiti iz jezera, no nije imala dovoljno snage da i sebe izvuče.

Galerija


Glumac Ryan Dorsey (37) prvi put je progovorio o smrti bivše supruge, zvijezde serije "Glee" Naye Rivere otkad je 13. srpnja potvrđeno da je nađeno njezino tijelo u kalifornijskom jezeru Piru. 

Vezani članci Naya Rivera Strahuje se da je nikad neće naći: Bivši muž nestale glumice prvi put u javnosti nakon strašne tragedije Naya Rivera (FOTO: Getty) Istukla supruga pa se odlučila na drastičan potez: Seksi latina više ne može!

Naime, on je Nayi napisao emotivnu posvetu na Instagramu. "Ovo je tako nepošteno. Nemam dovoljno riječi kojima bih izrazio koliku si prazninu ostavila u našim srcima. Ne mogu vjerovati da nam je život sada ovakav. Ne znam hoću li ikada vjerovati u to. Samo dan prije vratili smo se s plivanja s Joseyjem. Ne znam što bih rekao", istaknuo je Ryan. 

"Zahvalan sam za naše zajedničko vrijeme i putovanje koje nas je zbližilo i dalo nam najslađeg i najdivnijeg pametnog dečkića kojem se nismo mogli ni nadati. Sjećam se kako si se nekad znala naživcirati zbog mene: 'Ryan, možeš li prestati koristiti snap chat?!' Drago mi je da te nisam slušao jer sada imam stotine i vjerojatno tisuće snapova i videa koje će Josey imati zauvijek i znat će da ga je njegova majka voljela više od života i koliko smo se dobro zabavljali skupa dok je odrastao. Život se temelji na dobrim i lošim trenucima, ali s Joseyjem će onih loših biti manje jer će dio tebe uvijek biti s nama. Nikad neće zaboraviti odakle je došao. Nedostaješ nam. Uvijek ćemo te voljeli. Volim te, Meep", napisao je Nayin bivši suprug

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is so unfair...there's not enough words to express the hole left in everyone's hearts. I can't believe this is life now. I don't know if I'll ever believe it. You were just here... We were just in the back swimming with Josey the day before. Life just isn't fair. I don't know what to say...I'm thankful for our times and our journey that brought us together and gave us the sweetest and kindest smart little boy we could ever hope for. I remember sometimes you used to get annoyed at me: "Ryan can you stop snap chatting!" Haha. I'm glad I didn't listen to you because I have hundreds and probably thousands of snaps and videos that Josey will have forever and know his momma loved him more than life, and how much fun we had together as he was growing up. Life is all about good times and bad times but with Josey it makes the bad a little less so because a part of you will always be with us. He'll never forget where he came from. We miss you. We will always love you. Love you Meep. 🖤💔🖤 ♥️ To everyone that reached out and I haven't had a chance to or just didn't get back to you...thank you all for the overwhelming love and support you've sent our way. I'll just say in closing, be kind to yourself, be kind to others, forgive...forget...don't hold grudges....if you have nothing nice to say maybe try not to say anything. There's peace in silence. Time on Earth is precious and you just never know....you never know what could happen. Hold your loved ones close, and cherish the times you have with those you care about. ♥️

A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on

Dorsey se zahvalio svima koji su mu pružili potporu i naglasio da budu dobri prema sebi i drugima te da opraštaju, zaboravljaju i ne budu zlopamtila. "Vrijeme na Zemlji je dragocjeno i nikad ne možete znati što će se sljedeće dogoditi. Držite voljene blizu sebe i cijenite trenutke koje imate s njima", zaključio je glumac. 

Mnogi su na njegovu objavu reagirali šaljući mu podršku i istaknuvši kako ih je rasplakao. Inače, Ryan i Naya su bili u braku od 2014. do 2018. i dobili su sina Joseyja koji sada ima četiri godine. Glumica je sinčića uspjela spasiti iz jezera Piru, no nažalost, nije imala dovoljno snage da i sebe izvuče iz vode. 

Omiljeni komičar Zuhra opet ljubi: Otkrio tko mu je nova partnerica i kako se slaže s bivšom ženom