Nickayla Rivera uselila je k Ryanu Dorseyju, bivšem mužu svoje sestre Naye Rivere.

Galerija


Mlađa sestra tragično preminule zvijezde serije "Glee" Naye Rivere, Nickayla Rivera (26) našla se na udaru američke javnosti. 

Vezani članci Naya Rivera Strahuje se da je nikad neće naći: Bivši muž nestale glumice prvi put u javnosti nakon strašne tragedije Naya Rivera (FOTO: Getty) Istukla supruga pa se odlučila na drastičan potez: Seksi latina više ne može!

Naime, manekenka je uselila k Ryanu Dorseyju (37), bivšem mužu svoje sestre kako bi mu pomogla odgajati svog nećaka, petogodišnjeg Joseyja, a mnogi su to ocijenili čudnim. Ryan i Nickayja su unajmili kuću s tri spavaće sobe u Kaliforniji te su pri useljenju imali pomoć njegovih roditelja. 

Manekenka, čija se sestra Naya utopila 8. srpnja u umjetnom jezeru Piru, istaknula je na Instagramu da ju ne brine kako ovaj njezin potez izgleda ljudima. "U najmračnijem razodblju mog života jedina stvar koja je važna su moji prijatelji i obitelj. Biti tu za mog nećaka, iako trenutno ne mogu tu biti za samu sebe. Nisam zabrinuta s time kako stvari izgledaju jer nitko ne može vidjeti trenutke agonije koje mi svi izdržimo. Najvažnije što sam naučila je pokazati suosjećajnost i nikada ne uzimati životne trenutke zdravo za gotovo te da ne treba suditi drugima. Nadam se da svi vi možete napraviti isto", napisala je na Instagram storyju. 

Naime, mnogi su insinuirali da se između Nickayle i Ryana rađa ljubav i da se radi više od toga da zajedno pokušavaju prebroditi teške trenutke s Joseyjem. Instagram Nayine mlađe sestre je na objavama prepun komentara u kojima ju vrijeđaju i prozivaju kako je to mogla napraviti. "Ti si vuk u ovčjoj koži", "Uselila si k bivšem svoje preminule sestre. Očito je bilo neke loše krvi među vama dvjema", "Naya se sada okreće u grobu", napisali su joj. 

Podsjetimo, Naya dok je provodila dan na jezeru sa sinom Joseyjem. On je pronađen kako spava sa spasilačkim prslukom na sebi, no nije bilo ni traga Riveri.

"Zacijelo je prikupila dovoljno energije da vrati svog sina na brod, no ne dovoljno da spasi samu sebe", rekao je šerif Okruga Ventura Bill Ayub. Naya i njezin sin skočili su s broda i otišli plivati. Dječak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, vidio je da je ona nestala u vodi. Petodnevna potraga tužno je završila, pronalaskom tijela. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is so unfair...there's not enough words to express the hole left in everyone's hearts. I can't believe this is life now. I don't know if I'll ever believe it. You were just here... We were just in the back swimming with Josey the day before. Life just isn't fair. I don't know what to say...I'm thankful for our times and our journey that brought us together and gave us the sweetest and kindest smart little boy we could ever hope for. I remember sometimes you used to get annoyed at me: "Ryan can you stop snap chatting!" Haha. I'm glad I didn't listen to you because I have hundreds and probably thousands of snaps and videos that Josey will have forever and know his momma loved him more than life, and how much fun we had together as he was growing up. Life is all about good times and bad times but with Josey it makes the bad a little less so because a part of you will always be with us. He'll never forget where he came from. We miss you. We will always love you. Love you Meep. 🖤💔🖤 ♥️ To everyone that reached out and I haven't had a chance to or just didn't get back to you...thank you all for the overwhelming love and support you've sent our way. I'll just say in closing, be kind to yourself, be kind to others, forgive...forget...don't hold grudges....if you have nothing nice to say maybe try not to say anything. There's peace in silence. Time on Earth is precious and you just never know....you never know what could happen. Hold your loved ones close, and cherish the times you have with those you care about. ♥️

A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on

Poslije tragedije koja je Kaliforniju zavila u crno građani su pokrenuli peticiju da se zabrani kupanje u jezeru u kojem se Naya utopila.

 

Uvlačio trbuh zbog 17 godina mlađe djevojke? Vezu su skrivali čak tri godine, a prije nje dugo je ljubio jednu kolegicu