Pjevačica Bernarda Brunović posvetila je status na Facebooku pobjednici ovogodišnje Dore Albini Grčić.

Galerija


Pjevačica Bernarda Brunović koja se na ovogodišnjoj Dori predstavila s pjesmom "Colors" oglasila se na svojem Facebooku nakon što su njena majka i sestra progovorile o nepravdi koju je pretrpjela na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Vezani članci Albina, Večernjakova Ruža Poslušajte Albininu prekrasnu obradu hit-pjesme iz blesave komedije o Eurosongu koja je bila nominirana za Oscara Nives Celzijus Kralj prvog dojma - dekolte! Koje ga poznate Hrvatice najbolje nose, kad se zakopčati, a kad istaknuti?

U svojoj objavi obratila se pobjednici Dore Albini Grčić koja će u Rotterdamu predstaviti Hrvatsku s pjesmom "Tick-Tock".

"Došla sam s osmjehom i odlazim s osmjehom jer sam uzbuđena zbog svega što je preda mnom. Draga Albina, upućujem ti najiskrenije čestitke i želim ti sve najbolje, puno zabave i uspjeha. Zadrži svoj ljupki stav na pozornici i zvan nje. Sjat ćeš na ponos i radost naše zemlje", napisala je Bernarda.

I came with a smile, and I leave again smiling and excited about my way ahead of me. Dear @albina.music , I send you my...

Objavljuje BernardaSrijeda, 17. veljače 2021.

Podsjetimo, Bernardina sestra Manuela je početkom tjedna na svojem Facebooku objavila status u kojem je podržala Ninu Kraljić u optužbama protiv organizatora Dore, tvrdeći da je i Bernarda bila na "crnoj listi", odnosno da je broj na koji se moglo glasovati za nju bio blokiran. Iste optužbe je na društvenim mrežama iznijela i Bernardina majka Ružica

"Hvala svima koji su htjeli glasati za Bernardu, a nisu mogli jer su joj po naredbi namjerno blokirali broj! Hvala i vama koji ste se smilovali i bar ste 21 glas odlučili propustiti, i to je nešto, ali je li vam savjest čista?", poručila je mama pjevačice.

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!