Bella Hadid snimljena je tijekom šetnje New Yorkom u prozirnoj bluzi koja otkriva trbuh i ispod koje nije imala grudnjak.

Galerija


Manekenka Bella Hadid (24) poznata je po provokativnim i golišavim izdanjima koja su joj u ljetnim mjesecima postala uniforma za svaki dan.

Vezani članci Bella Hadid i Marc Kalman Svi se pitaju tko je muškarac koji je zaveo najljepšu ženu svijeta, evo što znamo o njemu Bella Hadid Stalo je sve kada se ona pojavila na crvenom tepihu, ne čudi što su je proglasili najljepšom ženom svijeta

Paparazzi je zbog toga prate u stopu pa im nije mogla promaknuti kada se New Yorkom prošetala u izdanju koje je malo toga prepustilo mašti.

Nosila je bluzu zanimljiva kroja u kojoj je pokazala isklesane trbušnjake i koja je jedva prekrila njezina grudi, a bilo je posve očito i da ispod nje ne nosi grudnjak.

Bluzu joj je tijekom šetnje neprestano rastvarao vjetar pa je zamalo pokazala i više nego što je planirala te ju je morala pridržavati rukama, no to ju nije omelo da ulicama nastavi koračati jednako samouvjereno kao i na modnoj pisti.

Manekenka koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta u jednako golišavim izdanjima proteklog je mjeseca bila glavna zvijezda na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je nekoliko puta na crvenom tepihu sve ostavila bez daha. Tamo je prvi put uhvaćena i sa svojim novim dečkom, umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, s kojim su je prije toga već neko vrijeme povezivali u stranim medijima.

Njezina posljednja poznata veza prije Kalmana bila je s glazbenikom The Weekndom, koji se u zadnje vrijeme ne odvaja od Angeline Jolie, no nije poznato jesu li par ili samo dobri prijatelji.

Nova seksi i duhovita objava Sonje Kovač s odmora opčinila je njezine pratitelje, a i Nives Celzijus imala je što reći

Ogroman izrez na Severininoj haljini izgleda kao da će svaki tren otkriti više nego što bi trebalo, počastila fanove prizorom za pamćenje!