Bella Hadid lukavo odabire kreacije za crveni tepih i nikad ne prolazi nezamijećeno.

Galerija


Bella Hadid (24) nastavlja očaravati svojim modnim odabirima na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu, a najnoviji je rijetko koga ostavio ravnodušnim. 

Manekenka se pojavila u dugoj uskoj crnoj haljini i dok je pozirala, s leđa se činilo da se radi o sasvim uobičajenoj kreaciji. No Bella se onda okrenula i sa smiješkom pozirala iznenađenim fotografima. 

Naime, njezina crna haljina imala je duboki dekolte, a grudi je pokrivala predimenzionirana zlatna ogrlica. Hadid se ni u jednom trenutku nije bojala da će pokazati previše i samouvjereno je izmjenjivala poze te slala poljupce i mahala. 

Svi se pitaju tko je muškarac koji je zaveo najljepšu ženu svijeta, evo što znamo o njemu

Inače, Bella, koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta, nedavno je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je zagrljaju muškarca.

Ubrzo se doznalo da je riječ o umjetničkom direktoru Marcu Kalmanu, s kojim Bellu već neko vrijeme povezuju u stranim medijima.

Daily Mail je još u siječnju objavio video na kojem zajedno ručaju u restoranu, no od tada nijedno od njih nije komentiralo glasine da su u vezi, a čini se da su ih ovom fotkom konačno potvrdili.

Pretpostavlja se da su se upoznali preko sestara Jenner, s kojima je Bella jako bliska prijateljica, jer Kalman, koji je dobro poznato ime u glazbenim krugovima, surađuje s ocem Kyliena djeteta, reperom Travisom Scottom

Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje

Njoj je poraz jako teško pao, nije mogla zadržati suze dok ju je slavni muž ljubio i grlio