Angelina Jolie i The Weeknd viđeni su kako zajedno večeraju u jednom restoranu u Los Angelesu, a pojavile su se i informacije da su se u tajnosti družili u New Yorku.

Galerija


Glumica Angelina Jolie prije nekoliko dana je bila na obiteljskom izletu u New Yorku, gdje je njezin sin Pax (17) upoznao glazbenika The Weeknda. Britanski The Sun piše kako to nije prvi put da su se 46-godišnja glumica i 31-godišnji glazbenik vidjeli, a navodno su neko vrijeme proveli zajedno u tajnosti.

Vezani članci Angelina Jolie i Maddox Jolie Pitt Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti? Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?

"Angelina je već neko vrijeme u kontaktu s glazbenikom, a u isto su vrijeme bili u New Yorku. Na jednom spoju im je društvo pravio i njezin sin Pax koji je njegov veliki fan. Zasad su samo prijatelji, no tko zna što se između njih može dogoditi u budućnosti. The Weeknd nikada nije skrivao da je zaljubljen u Angelinu", rekao je izvor blizak paru.

The Weeknd, inače pravog imena Abel Tesfaye, i Angelina Jolie prije nekoliko dana su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon večere u Los Angelesu. Našli su se u Santa Monici, no kućama su otišli odvojeno.

Njihovi obožavatelji ostali su u čudu te ne mogu ni po čemu spojiti glumicu i glazbenika, iako je on još u jednoj pjesmi 2016. godine spomenuo Angelinu.

Inače, Angelinu Jolie su povezivali s nekoliko slavnih osoba još otkako se rastala od Brada Pitta. U braku je bila tri puta, s Johnnyjem Lee Millerom, Billy Bobom Thortonom i Bradom Pittom. The Weeknd je s druge strane ljubio Bellu Hadid, Selenu Gomez i Rosaliju.

Angelinu su nedavno povezivali s njezinim bivšim suprugom Johnnyjem Leejem Millerom jer je nekoliko puta snimljena kako ulazi i izlazi iz njegova stana i to sve dok brakorazvodna parnica s Bradom još uvijek nije službena završena.

Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

Svi se slažu da je ljepša nego ikad prije, ali ovaj put zasjenio ju je njezin muškarac, na prvi pogled jasno je i zašto