Albinu su na Twitteru mnogi uvrstili u svoje favorite te joj predvidjeli prolazak u finale.

Galerija


Nastup Albine Grčić u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga izazvao je ovacije i golemi pljesak publike u rotterdamskoj Ahoy areni, ali i gledatelja diljem Europe i svijeta.

Vezani članci Albina Autor Albinine pjesme oglasio se nakon ispadanja s Eurosonga: "Siguran sam da smo zaslužili proći u finale!" Albina Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!

Osim što je svoju pjesmu "Tick-Tock" otpjevala bez greške, uspješno je izvela i zahtjevnu koreografiju, a istaknula se i stajlingom te je s razlogom dospjela među top trendove na Twitteru.

Reakcije na njezin nastup pristižu sa svih strana, a većina ih je pozitivna i mnogi su je uvrstili u svoje favorite te joj predvidjeli prolazak u finale natjecanja koje će se održati u subotu 22. svibnja.

 

 

 

"Albina je dala sve od sebe", "Hrvati mogu biti ponosni", "Pobunit ćemo se ako Hrvatska ne prođe u finale", "Sto bodova za Hrvatsku", samo su neki od komentara na Albinu i njezin "Tick-Tock" na društvenoj mreži, a pogledajte i kakve je još reakcije izazvala svojim nastupom.

 

 

 

Šok i nevjerica: Unatoč velikim očekivanjima i odličnim reakcijama, Albina se nije plasirala u finale Eurosonga!

Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!