Slavni model i "Pipi" djevojka Ana Sasso i s 56 godina izgleda senzacionalno.

Galerija


Prije 37 godina Ana Sasso postala je Miss Jugoslavije, no mnogi ju pamte prvenstveno kao "Pipi" djevojku iz reklame za osvježavajući sok od naranče – kako izranja iz mora. 

Vezani članci Spašavaju djecu Spašava djecu od mukotrpnog rada i plaća im obrazovanje, pogledajte prizore nevjerojatne promjene Ana Sasso (Foto: Facebook) 35 godina nakon legendarne reklame, bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso obukla slavnu Pipi majicu

Jedna od najljepšhih žena Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti. Čak i nakon 4 desetljeća, Ana Sasso simbol je ženstvenosti i ljepote, a ni njezina linija nije se pokvarila. 

Lijepa Ana danas ima 56 godina, no za nju je to samo brojka jer ni po čemu drugome ne biste rekli da je u šestom desetljeću života. 

Kao dokaz svoje spektakularne linije Ana je objavila svoje fotografije na Instagramu koje pokazuju sve njezine čari čak i u zrelijoj dobi. 


Redovito objavljuje fotografije iz teretane na kojima se vide njezini utrenirani mišići i nevjerojatne pločice, a svim tim objavama Ana je dokazala da gotovo četiri desetljeća nakon izbora za najljepšu ženu u Jugoslaviji izgleda kao milijun dolara.

Ova morska sirena doista prkosi starenju na nevjerojatana način, pa i danas izgleda kao prava bomba. 

Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima