Ana Gruica jedva je dočekala vratiti se na posao.

Galerija


Glumica Ana Gruica nakon pauze zbog pandemije koronavirusa vraća se na kazališne daske, a sudeći po posljednjoj objavi na Instagramu, splitska ljepotica oduševljena je zbog toga.

Vezani članci Ana Gruica - 2 Ana Gruica zauvijek se oprostila od važne osobe u svom životu: "Hvala ti što si mi otvorio vrata svog srca" Ana Gruica Uglešić Splitska glumica u fokus stavila bujne grudi i požalila se na jedan nedostatak ove godine

Povratak na posao najavila je vrućim fotografijama na kojima pozira u kazališnom kostimu te nije skrivala uzbuđenje, a sudeći po komentarima, ni njezini obožavatelji nisu razočarani. Pokazala je i sjajno utrenirane trbušne mišiće, na račun kojih je dobila brojne komplimente.

Tijekom samoizolacije Gruica je često dijelila detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili kako u karanteni nije dobila ni gram viška. Izolaciju je provela u Podstrani sa suprugom Boranom Uglešićem. 37-godišnja Ana u kolovozu 2018. godine u tajnosti se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića, a prije njega bila je u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina.

Seve već dugo nije objavila ovako seksi fotku: Zbog badića neobičnog kroja lajkovi se samo nižu