Ana Gruica je sa suprugom Boranom Uglešićem protekli vikend provela u Dubrovniku, a na Instagramu je otkrila sve detalje njihovog izleta.

Galerija


Splitska glumica Ana Gruica Uglešić pohvalila se na Instagramu da je protekli vikend provela u Dubrovniku sa suprugom Boranom Uglešićem, a vrijeme su posvetili samo sebi. Najviše pažnje ukrala je objava na kojoj je glumica pozirala sama te se pohvalila da se nakon godinu dana našminkala.

Vezani članci Ana Gruica Uglešić Gruica pokazala 14 godina mlađu sestru koju nismo imali prilike često vidjeti: "Naš ponos od Sitnog do New Yorka" Ana Gruica i Boran Uglešić Objavila fotku koja je sve zbunila, krenula i šuškanja: "Hvala što ste javili da sam trudna. Nisam ni sama znala"

"Našminkala se. Nakon godinu dana. Ono za vani. Veliki događaj za mene. Osobno", napisala je u opisu fotografija.

Suprug joj je u komentarima ostavio emotikon srca, a brojni pratitelji pisali su joj da je savršena te da joj s takvim osmijehom ništa drugo ni ne treba. Ana Gruica Uglešić komentirala je i kako joj Dubrovnik nikada nije bio draži.

"Nikad mi lipše nije bilo u Dubrovniku nego ove godine. Puno dragih ljudi, prijatelja, poznanika, dobre spize, tradicije, umjetnosti, nekako sve lagano. Napunili baterije za svibanj. Do sljedećeg viđenja... Idemo dalje?!", napisala je u opisu fotke iz Dubrovnika.

Glumica inače na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije svoje besprijekorne figure na račun koje dobiva hrpu komplimenata, no ne skriva i svoju sreću sa suprugom. U braku s Boranom Uglešićem Ana je od kolovoza 2018. godine. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ!

Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!