Ana Gruica oprostila se od svekra Borbena Uglešića dirljivom objavom.

Galerija Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 3 +5 Ana Gruica - 3

Glumica Ana Gruica oprostila se na Instagramu od svekra Borbena Uglešića, poznatog splitskog liječnika.  

Vezani članci Nela Kocsis Naša glumica oduševila fotografijom u badiću, najviše u oko upada komentar njene splitske kolegice! Ana Gruica Uglešić Splitska glumica objavila vruću fotku ispod tuša, zbog njezina trbuha javile su joj se Alka Vuica i Bojana Gregorić!

"Buonanotte, capo di tutti. Hvala ti na svemu. A najviše na tome što si mi otvorio vrata svog doma i svog srca. I meni i mom sinu. Počivaj u miru, s Božjom providnošću", napisala je Ana pokraj fotografije sa svekrom.

Inače, Uglešić se smatra jednim od pionira hrvatske psihijatrije i bio je dugogodišnji šef Psihijatrije splitskog KBC-a. Napisao je brojne znanstvene radove i radio niz godina kao sudski vještak. Neurološko-psihijatrijski odjel splitske Opće bolnice je vodio još od 1962., a nakon odvajanja neurologije i psihijatrije 1980. preuzeo je Psihijatrijski odjel, koji je 1986. postao Klinika za psihijatriju splitskog KBC-a. U mirovinu je otišao 1988. 

Gruica je svojedobno isticala koliko poštuje svog svekra. "Jedina osoba na svitu koja kad govori, vridi mučat i slušat", napisala je glumica o uglednom liječniku. Mnogi su izrazili sućut Ani i komentirali koliko su cijenili Borbena. 

"Znaš, rasplakala si me, puno smo svi izgubili s njegovim odlaskom, a Vama nek' Bog da snagu i vjeru da je tamo gore na nekom lijepom mjestu s kojeg sve promatra. Ostavio je trag... trag u beskraju", napisala je jedna pratiteljica. 

Slavna ljepotica rođendan proslavila kao od majke rođena, svi se dive njezinoj liniji, no od kćeri je dobila opasku Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow +11 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju