"Ne zna se koja je veća mačka"

Ana Gruica pozirala s 14 godina mlađom sestrom u teretani, vidi se iz aviona da su naporni treninzi i znojenje imali učinka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica na Instagramu je objavila fotografiju s mlađom sestrom Petrom i pokazala svojim pratiteljima rezultate napornih treninga u teretani.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić poznata je kao velika zaljubljenica u vježbanje i naporno radi na top-formi i kondiciji, a čini se da je njezinim stopama krenula i 14 godina mlađa sestra Petra Gruica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

38-godišnja Ana objavila je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju iz teretane i pohvalila se rezultatima koje su ostvarile tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

"Ulazimo u završnicu. Evo, borimo se sa samom sobom od 12. mjeseca. E, da nema frižidera, još bi nešto i bilo od nas", napisala je Ana uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Ne zna se koja je veća mačka", "Super ste", "Sviđa mi se", "Tako je i kod mene", poručili su im Anini pratitelji u komentarima.

Petra je donedavno živjela u Americi, pa je nismo imali prilike često viđati, a nakon što se prošle godine vratila kući, Ana nije skrivala koliko je ponosna na mlađu sestru. 

"Naš ponos Petra Gruica. Od Sitnog do New Yorka. 14 godina starija, odnosno 14 godina mlađa", napisala je tada Ana uz preslatku fotografiju na kojoj su obje nasmiješene i odlično raspoložene.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene