Ana de Armas proslavila je rođendan u društvu svog dečka, glumca Bena Afflecka, a objavili su i prvu zajedničku fotografiju na Instgaramu.

Galerija


Glumac Ben Affleck i njegova djevojka Ana de Armas zajedno su proslavili njezin 32. rođendan na imanju u pustinji, a nakon što su ih tjednima paparazzi lovili po Los Angelesu, objavili su i prvu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Vezani članci Ana de Armas Grudi joj umalo ispale dok se šetala u kratkom kompletiću ispod kojeg je imala tijesni badić Ana de Armas - 1 Iznenadila šetnjom bez problematičnog glumca u kojeg je ludo zaljubljena i uživala u veselom društvu

Glumica je na svom profilu zahvalila svima na lijepim željama, a među fotkama proslave našla se i ona na kojoj je grli slavni glumac.

"Hvala svima na divnim željama i ljubavi! Za još jednu predivnu godinu", napisala je Ana u opisu fotografija.

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a prošlog su mjeseca pobjegli na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Oskarovac je toliko očaran svojom djevojkom da ju želi upoznati i sa svojim kćerima, no bivša supruga Jennifer Garner zamolila ga je da još pričeka s time.

Nikada nije mislio da će biti slavan poput svoje bivše, bili su par dvije godine, a danas se izbjegavaju