Ana de Armas i Ben Affleck u vezi su navodno od siječnja, a par rado provodi vrijeme s njegovom djecom, koju ona obožava, ali i oni nju.

Galerija


Glumica Ana de Armas (32) izašla je bez dečka Bena Afflecka (47) i privukla pozornost prolaznika svojom odjevnom kombinacijom. 

Vezani članci Ben Affleck i Ana de Armas - 3 Sa 16 godina mlađom dragom jurio na motoru: Uskladili čak tenisice i kacige, ona pokazala avanturistički duh Ben Affleck i Ana de Armas Ne skidaju ruke jedno s drugoga ni dok su u društvu prijatelja, "pao" je i strastveni poljubac na plaži

Zanosna Kubanka prošetala se u kratkim lanenim hlačama i košulji, a ispod toga je imala karirani bikini. No čini se da joj je badić bio tijesan u gornjem dijelu jer su joj umalo ispale grudi. 

Ana je otišla uzeti nešto u autu koji je bio parkiran u kvartu Brentwood u Los Angelesu, gdje njezin dragi Ben živi, i pritom je bila bosa te nije imala šminke na licu.

Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, glumicu rijetko viđamo bez njezina slavnijeg dečka. Ranije ovog tjedna par je provodio vrijeme s Benovim kćerima Violet (14), Seraphinom (11) i sinom Samuelom (8). Affleck je djecu dobio u braku s Jennifer Garner.

"Ana voli djecu i nije mogla dočekati da ih upozna i provodi vrijeme s njima. Zna koliko znače Benu i bila je uzbuđena što će se svi skupa družiti", rekao je glumičin prijatelj. Dodao je kako Affleckova djeca obožavaju tatinu djevojku jer je draga prema njima. 

"Ugodno im je skupa i ona je divna prema njima. Sve se lijepo posložilo", istaknuo je njezin prijatelj. 

 

Ova ljepotica kći je seks-simbola bivše države, a zbog provokativnih fotografija sve je popularnija na društvenoj mreži