zaljubljeni do ušiju

Ne skidaju ruke jedno s drugoga ni dok su u društvu prijatelja, "pao" je i strastveni poljubac na plaži

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck i Ana de Armas upoznali su se na snimanju filma, a glumački par već nekoliko mjeseci uživa u romansi.

Glumački par Ben Affleck i Ana de Armas vezu su započeli prije nekoliko mjeseci, a zaljubljeni golupčići izgledaju sretnije no ikada. Paparazzi su ih uhvatili početkom ovoga tjedna na druženju u Malibuu, a bili su s Affleckovim najboljim prijateljem Mattom Damonom i njegovom suprugom Lucianom Barroso.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Iako su bili u dobrom društvu, Ben i Ana nisu skidali ruke jedno s drugoga te su cijelo vrijeme razmjenjivali nježnosti i strastveno su se ljubili.

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a unatoč pandemiji koronavirusa, uspjeli su pobjeći nedavno na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Ana je upoznala i Benovu djecu koju je glumac dobio u braku s Jennifer Garner. Jennifer i Ben su se rastali 2015. nakon 10 godina braka, a glumica je istaknula kako je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene