Ben Affleck i Ana de Armas upoznali su se na snimanju filma, a glumački par već nekoliko mjeseci uživa u romansi.

Galerija


Glumački par Ben Affleck i Ana de Armas vezu su započeli prije nekoliko mjeseci, a zaljubljeni golupčići izgledaju sretnije no ikada. Paparazzi su ih uhvatili početkom ovoga tjedna na druženju u Malibuu, a bili su s Affleckovim najboljim prijateljem Mattom Damonom i njegovom suprugom Lucianom Barroso.

Vezani članci Ana de Armas - 1 Ljepoticu koja je zaludjela problematičnog glumca u običnim izdanjima bez šminke teško je prepoznati Ben Affleck i Ana de Armas Tjednima ih prate paparazzi, a sada su objavili svoju prvu zajedničku fotografiju na Instagramu

Iako su bili u dobrom društvu, Ben i Ana nisu skidali ruke jedno s drugoga te su cijelo vrijeme razmjenjivali nježnosti i strastveno su se ljubili.

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a unatoč pandemiji koronavirusa, uspjeli su pobjeći nedavno na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Ana je upoznala i Benovu djecu koju je glumac dobio u braku s Jennifer Garner. Jennifer i Ben su se rastali 2015. nakon 10 godina braka, a glumica je istaknula kako je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav.

Preminuo Rajko Dujmić: Jedan od najboljih hrvatskih skladatelja izgubio je bitku za život nakon teške nesreće