Ana Čagalj i Jole uživali su u koncertu klape Rišpet u Splitu.

Galerija


Popularni pjevač Jole Joško Čagalj i njegova supruga Ana Čagalj prije nešto više  od tri mjeseca su dobili sina Ivana Luku, na kojeg su izrazito ponosni, baš kao i njihove tri kćeri koje uživaju poklanjati pažnju mlađem bratu.

Vezani članci Jole sreću nalazi u malim stvarima - 1 Jole nam je otkrio tajnu svoga dobrog raspoloženja: "To je proces koji svatko mora proći" Jole (Foto: Promo) Jole ima novi hit: Pjesma pod nazivom "Godišnjica" oda je jedine ljubavi

Od sretnog događaja prošlo je tek nekoliko mjeseci, no Ana se može pohvaliti besprijekornom linijom koju je pokazala na splitskom koncertu klape Rišpet održanoj u Spaladium Areni.

Ana je na koncertu, na koji je stigla u pratnji supruga, blistala u haljini trendi uzorka s dubokim prorezom, koji je otkrio njezine vitke noge, kojima je na prvu bila osvojila i supruga. Čini se kako Ana nije imala problema sa skidanjem trudničkih kilograma jer je njezina forma za svaku pohvalu i divljenje.

Markantna Splićanka problema nije imala ni tijekom trudnoće, a i sam porod je prošao sjajno.

"Ja bi svakoj ženi poželjela takav porod, sve je prošlo kako treba. Bebica je super, dobro jede, napreduje, ne plače, samo zakenjka kad je gladan. Već se počeo i smijati, baš guštamo'', izjavila je bila Ana za IN Magazin.

 

Preminula Mica Trofrtaljka: Unatoč teškom životu, vrckastim hitovima zabavljala je sve oko sebe