Linija za pohvalu

Kao da nije ni rodila: Supruga popularnog pjevača pokazala vitke noge u haljini s dubokim prorezom

Ana Čagalj Ana Čagalj Damira Kalajžić/PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Jole Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj +0 Ana Čagalj Galerija

Ana Čagalj i Jole uživali su u koncertu klape Rišpet u Splitu.

Popularni pjevač Jole Joško Čagalj i njegova supruga Ana Čagalj prije nešto više  od tri mjeseca su dobili sina Ivana Luku, na kojeg su izrazito ponosni, baš kao i njihove tri kćeri koje uživaju poklanjati pažnju mlađem bratu.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj - 2 "Lete mi četrdesete" Ana Čagalj proslavila rođendan u haljini dekolteom za koji treba hrabrosti, njezin Jole uputio joj je dirljivu čestitku!

Od sretnog događaja prošlo je tek nekoliko mjeseci, no Ana se može pohvaliti besprijekornom linijom koju je pokazala na splitskom koncertu klape Rišpet održanoj u Spaladium Areni.

Ana je na koncertu, na koji je stigla u pratnji supruga, blistala u haljini trendi uzorka s dubokim prorezom, koji je otkrio njezine vitke noge, kojima je na prvu bila osvojila i supruga. Čini se kako Ana nije imala problema sa skidanjem trudničkih kilograma jer je njezina forma za svaku pohvalu i divljenje.

Markantna Splićanka problema nije imala ni tijekom trudnoće, a i sam porod je prošao sjajno.

"Ja bi svakoj ženi poželjela takav porod, sve je prošlo kako treba. Bebica je super, dobro jede, napreduje, ne plače, samo zakenjka kad je gladan. Već se počeo i smijati, baš guštamo'', izjavila je bila Ana za IN Magazin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene