Krajem lipnja Joško i Ana Čagalj potvrdio su kako na svijet dolazi četvrto dijete, a sin Ivan rođen je jutros u Splitu.

Galerija


Krajem lipnja Jole je potvrdio kako je supruga Ana u drugom stanju te kako im nakon tri kćeri stiže sin.

Vezani članci Ana Čagalj Kao da nije ni rodila: Supruga popularnog pjevača pokazala vitke noge u haljini s dubokim prorezom Joško Čagalj Jole - 1 Poznati pjevač otkrio što si još u životu želi: "To ćemo napraviti za mjesec dana"

Vijest o prinovi bračni par Čagalj saznao je sredinom svibnja, no kako trudnoća iznad 35. godine života nosi određeni rizik, svoju su sreću isprva odlučili sačuvati samo za sebe, nakon što su je podijelili s ostalim članovima obitelji i javnosti.

A rano jutros bračnom paru Čagalj na svijet je došao sinčić kojem su dali jednostavno ime Ivan. Dječak je uranio nekoliko dana, a rođen je u jednoj splitskoj bolnici, doznaje Gloria.

"Kad je supruga rekla trudna sam, ja govorim ma ajd kako je krenulo bit će i četvrta kćer, ja govorim ma nek budu blizanke - dobrodošle! Samo nek su žive i zdrave! To ne trebamo na tu temu uopće razgovarati. Bog mi je svjedok, niti tako razmišljam niti tako živim, ali da je lijepo imati i muško i žensko je. Da pitate nekog tko ima dva, tri sina bi li htio imat kćer, naravno da bi. Jel meni drago nakon tri, četiri, dobiti sina, je i da imaju malo bracu. Ima tri starije sestre, ima mladu mamu, tata isto mlad. Tako da mislim da će mu biti super, ali i da je bila četvrta kćer dobrodošla je, i sutra zetovi i neviste, svi ste dobrodošli", otkrio je Jole ovo ljeto za IN magazin.

38-godišnja Ana i 9 godina stariji Jole roditelji su i triju djevojčica, 12-godišnje Ive, 10-godišnje Eme i 7-godišnje Tije.

Šuškalo se da ju vara, no 10 godina starija pjevačica plavookog ljepotana i dalje gleda ludo zaljubljeno