Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom vjenčao se davne 2006. godine, a par je nedavno dobio četvrto dijete i prvog sina.

Galerija


Krajem studenog prošle godine, domaći glazbenik Joško Čagalj Jole postao je tata.

Vezani članci Homofobni napad, ilustracija ANKETA Recite nam svoje mišljenje. Podržavate li odluku da istospolni parovi imaju pravo posvajati djecu? Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Nakon tri kćeri koje obožava, popularnom Joli stiže sin: "Presretan sam!"

Njemu i voljenoj supruzi Ani tada je nakon tri kćeri na svijet došao sinčić Ivan, a domaći par nije skrivao svoje oduševljenje.

"Mama i beba su odlično. Porod je prošao super, mama je odlično, sin je odlično, sve tri moje princeze su odlično i sretne. Jedna lijepa obiteljska priča: kad smo došli u rodilište, srednja Ema pitala me jel možemo napraviti selfie, a kad je namjestila mobitel mi je rekla 'ajme, tata, koliko nas je'", kroz smijeh je otkrio našoj Paoli Valić Bekić uvijek odlično raspoloženi Jole.

"Inače se osjećam mladenački, a sad se osjećam još mlađe", zaključio je o svojoj očinskoj ulozi po četvrti put Jole koji je s Paolom porazgovarao i o velikoj američkoj- australskoj turneji koju je nedavno odradio, novom glazbenom materijalu te pravim prijateljima s estrade kojih itekako ima.

Također, Jole je Paoli otkrio i što ga je privuklo na prelijepoj supruzi. "Prvi put kad sam ju vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest."

Cijeli intervju pogledajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Holivudska glumica u 46. godini čeka prvo dijete: S redateljem Sinišom u vezi je od prošle godine