Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom vjenčao se davne 2006. godine, a par je nedavno dobio četvrto dijete i prvog sina.

Galerija


Krajem studenog prošle godine, domaći glazbenik Joško Čagalj Jole postao je tata.

Vezani članci Dijete s gitarom, ilustracija Iz zagrebačke osnovne škole upozorili na opasni izazov s TikToka: "Dijete legne na cestu sve dok se automobil ne primakne blizu..." Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Nakon tri kćeri koje obožava, popularnom Joli stiže sin: "Presretan sam!"

Njemu i voljenoj supruzi Ani tada je nakon tri kćeri na svijet došao sinčić Ivan, a domaći par nije skrivao svoje oduševljenje.

"Mama i beba su odlično. Porod je prošao super, mama je odlično, sin je odlično, sve tri moje princeze su odlično i sretne. Jedna lijepa obiteljska priča: kad smo došli u rodilište, srednja Ema pitala me jel možemo napraviti selfie, a kad je namjestila mobitel mi je rekla 'ajme, tata, koliko nas je'", kroz smijeh je otkrio našoj Paoli Valić Bekić uvijek odlično raspoloženi Jole.

"Inače se osjećam mladenački, a sad se osjećam još mlađe", zaključio je o svojoj očinskoj ulozi po četvrti put Jole koji je s Paolom porazgovarao i o velikoj američkoj- australskoj turneji koju je nedavno odradio, novom glazbenom materijalu te pravim prijateljima s estrade kojih itekako ima.

Također, Jole je Paoli otkrio i što ga je privuklo na prelijepoj supruzi. "Prvi put kad sam ju vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest."

Cijeli intervju pogledajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Holivudska glumica u 46. godini čeka prvo dijete: S redateljem Sinišom u vezi je od prošle godine