Alex Rodriguez otputovao je k Jennifer Lopez u Dominikansku Republiku, gdje ona radi na snimanju svog novog filma.

Galerija


Nakon glasina o raskidu zaruka i nakon što su to oboje zanijekali, Alex Rodriguez sada je na svom Instagramu sa svima podijelio vijest da je otputovao k svojoj dragoj Jennifer Lopez u Dominikansku Republiku, gdje ona trenutačno radi.

Vezani članci Alex Rodriguez Alex Rodriguez dva tjedna nakon prekida s Jennifer Lopez iznenadio znatnim gubitkom kilograma Jennifer Lopez Lice Jennifer Lopez ipak malo drugačije izgleda na paparazzi fotkama nego na onima s Instagrama, ali je i dalje predivna

45-godišnji Alex u priči na Instagramu objavio je fotografiju sa svog balkona gdje je i prije nekoliko tjedana uživao sa svojom zaručnicom, pa je očito da je sada požurio k njoj.

"Sretan ponedjeljak, novi tjedan, novi dan. Idemo naprijed i više", napisao je bivši igrač bejzbola uz fotografiju na kojoj je označio i svoju čini se, još uvijek aktualnu zaručnicu.

51-godišnja Jennifer tamo je snimala svoj najnoviji film "Shotgun Wedding" kada je u javnost procurila vijest o njihovu iznenadnom raskidu zaruka, a američki su mediji kao glavnog krivca za prekid prozvali reality zvijezdu i starletu Madison LeCroy.

Nakon toga Jennifer i Alex oglasili su se zajedničkom službenom izjavom u kojoj su potvrdili da su još uvijek zaručeni i zajedno, ali da imaju probleme u vezi na kojima rade već neko vrijeme.

Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica

Isplivali novi dokazi i tvrdnje da je Meghan lagala o privatnom vjenčanju: "Sve je pogrešno shvatila''