Pokušava se uklopiti

Albina otkrila kamo je otputovala sa zgodnim nogometašem, ali sve je umalo zasjenio atraktivni topić!

Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Albina Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 7 Albina, Mario Ožbolt +19 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Albina odmara u Francuskoj sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a na Instagramu je objavila atraktivnu fotografiju koja je oduševila njezine pratitelje.

Pjevačica Albina Grčić u sretnoj je vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem koji joj je ogromna podrška u karijeri i s kojim je sada odlučila odmoriti i otputovati u Pariz, a na svom Instagram profilu djeli njihove nezaboravne trenutke.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Zadnjom objavom ugodno je iznenadila svoje pratitelje koji su je zasuli komplimentima. Naime, pozirala je na mostu s prekrasnim pogledom u rozom topiću i trapericama te poručila: "Pokušavam se uklopiti u ambijent".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Ti se uklopiš gdje god da odeš", "Divna si", "Po mojem malom ostatku vida, čini mi se da si uspjela", samo su neki od komentara koji su se nalazili ispod fotografije.

Albina je također objavila i njihovu zajedničku fotografiju na kojoj u zagrljaju poziraju s osmijehom na licu, a obožavatelji su joj poručili: "Ne zna se tko je ljepši od vas dvoje", "Je li realno da ste ovoliko slatki", "Stvoreni ste jedno za drugo".

Njih dvoje poznaju se od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj su vezi već nekoliko godina. Splitski nogometaš trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

"Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina ranije ove godine za IN magazin.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +10 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene