nije prošlo ispod radara

Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 7 Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak Albina Grčić i Mario Ožbolt Albina Grčić Albina Grčić Albina i Mario Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +11 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Albina Grčić nije se pojavila u finalu showa "Ples sa zvijezdama" što su primijetili i gledatelji koji su se o tome raspisali na društvenim mrežama.

Iza nas je još jedna uzbudljiva sezona showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj su pobijedili Pedro Soltz i Valentina Walme.

Pogledaj i ovo Albina Prezgodna! Je li ovo najseksi Albinino izdanje dosad? Pjevačica se pojavila u bodiju u kakvom je još nismo vidjeli!

Velikom finalu prisustvovali su i natjecatelji koji su ranije ispali iz showa, no gledatelji su primijetili da u publici nema pjevačice Albine Grčić.


"Nema Albine večeras?", "A gdje je Albina?", "Albina odustala od karijere?", neki su od komentara na račun njezina izostanka na forumima i društvenim mrežama.

Albina je show napustila u 10. emisiji, a prije toga je šokirala gledatelje javnim priznajem da ona i njezin partner Mario Ožbolt nisu baš u najboljem odnosu.

Naime, Albina i Mario poželjeli su skinuti maske, pa su iskreno rekli da cijelo trajanje emisije glume kako se odlično slažu, a pjevačica je napomenula kako joj je dosta glume jer su u natjecanju ostali zaista jaki parovi.

"Pa zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga", rekla je naša pjevačica.

"Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija", nadovezao se tada na nju Mario.

"Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija'', složili su se i potvrdili kako nisu osjetili potreban klik.

Albina je nakon ispadanja iz showa nastavila javno podržavati preostale natjecatelje, a nije poznato zašto se nije pojavila u finalu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +20 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 7 +10 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 6 Celebrity Okupili se bivši predsjednici i predsjednica Hrvatske, Kolinda u haljini s prozirnim detaljima bacila ostale u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene