Objavljeni bodovi

Pogledajte koliko je malo nedostajalo Miji Dimšić za prolazak u finale Eurosonga, dogodilo joj se isto što i Albini!

Mia Dimšić Mia Dimšić Afp 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić +12 Mia Dimšić - 6 Galerija

Objavljeni su rezultati glasovanja u obje polufinalne večeri Eurosonga i doznalo se koliko je Miji Dimšić nedostajalo za prolazak u finale.

Nakon pobjede Ukrajine na Eurosongu na službenoj stranici natjecanja objavljeni su rezultati glasovanja u polufinalnim večerima.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Dojmovi se još sliježu Mia Dimšić javila se videom nakon ispadanja s Eurosonga, poslala je poruku svima koji su bili uz nju

Predstavnici Hrvatske Miji Dimšić finale je izmaknulo za samo jedno mjesto. Ona je za svoju pjesmu "Gulity Pleasure" dobila 75 bodova i završila je na 11. mjestu, a u finale se u provoj polufinalnoj večeri plasiralo 10 zemalja. Na 10. mjestu našli su se predstavnici Islanda koji su imali 29 bodova više od Mije.

Izgleda da se prošlost ponovila jer je i Albina Grčić, koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosngu 2021. godine, također u polufinalu završila na 11. mjestu i nije prošla u finale.

Tablica s bodovima iz prvog polufinala otkrila je i da su predstavnici Ukrajine i tada uvjerljivo odnijeli pobjedu s 337 bodova, odnosno sa 116 bodova više od drugoplasirane Nizozemske.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel, Španjolska - 1 Chanel, Španjolska - 2 Chanel, Španjolska - 3 Chanel, Španjolska - 4 +8 Chanel, Španjolska - 5 Celebrity Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +5 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Britney Spears objavom rasplakala milijune obožavatelja: "Izgubili smo naše čudo od djeteta…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene