Albina i Ivan Ćalušić poznaju se od najranijeg djetinjstva, a pjevačica i nogometaš već su neko vrijeme u sretnoj vezi.

Galerija


Albina Grčić ovoga je vikenda stekla vojsku obožavatelja na račun svog nastupa na ovogodišnjoj Dori, na kojoj je pobijedila. Mlada Splićanka (22) Hrvatsku će predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić.

Vezani članci Albina Grčić Albina jasno dala do znanja što misli o nominaciji za najgori outfit na Eurosongu i dobila veliku podršku fanova Albina Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

Javnost se odmah počela sve više zanimati za njezin život, a mlada pjevačica ne krije da je zaljubljena. Albina je u vezi sa splitskim nogometašem Ivanom Ćalušićem, koji trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

Ako je suditi po fotografijama s društvenih mreža, Albina i Ivan u vezi su već neko vrijeme, a poznaju se od najranijeg djetinjstva. Par često pozira zajedno, a izgledaju presretno.

Pred Albinom su naporne pripreme za Eurosong, no ako je vjerovati komentarima na njezin nastup, smiješi joj se visok plasman na Eurosongu.

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Prvog susreta obojica se sjećaju potpuno drugačije, a danas su jedan od najzanimljivijih slavnih parova