Preslatki su!

Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!

Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 3 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 +0 Albina Galerija

Albina Grčić na Instagramu je podijelila romantičnu crno-bijelu fotografiju s dečkom Ivanom Ćalušićem.

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, pjevačica Albina Grčić (22) na Instagramu je otkrila da se vratila u rodni Split te je podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem (21).

Pogledaj i ovo Albina Grčić Pojavila se sama Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

"Doma", napisala je pjevačica pored crno-bijele fotke na kojoj ona i dečko poziraju uz more, a prizor je oduševio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Preslatki ste", "Kako lijep par", "Vaši osmijesi kad ste skupa su nešto najljepše na svijetu", "Zašto ste tako slatki?", samo je dio pohvala koje je zgodni par dobio ispod fotke koja ima više od 6 i pol tisuća lajkova.

Albina i Ivan poznaju se od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj su vezi već nekoliko godina. Splitski nogometaš trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

"Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina prošli mjesec za IN magazin.

Podsjetimo, Albina će na Eurosongu koji se ove godine održava u Rotterdamu Hrvatsku predstaviti s pjesmom "Tick-Tock", koja je na kladionicama jedan od favorita za pobjedu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene