Adriana Đurđević nedavno se zaručila s nogometašem Dujom Ćaletom-Carom nakon četiri godine veze, a potvrdili su i da očekuju njihovo prvo dijete.

Galerija


Adriana Đurđević (28) prošlog tjedna je pokazala trudnički trbuh pozirajući sa zaručnikom, nogometašem Dujom Ćaletom-Carom (24) i tako sretnu vijest potvrdila na Instagramu.

Vezani članci Adriana Đurđević - 2 Nogometaš Duje Ćaleta-Car kleknuo nakon četiri godine veze, lijepa Adriana ponosno pokazala prsten Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Lijepa djevojka Ćaleta-Cara čestitkom za Valentinovo kod svojih pratitelja izazvala divljenje

Na posljednje dvije fotografije na kojima je u skroz drugačijim izdanjima, diplomirana pravnica je sama. "Blagoslovljena", napisala je Adriana uz sliku na kojoj nosi ružičaste tajice, tuniku i šešir koje je iskombinirala s, kako se čini, bijelim sakoom, i tenisicama. Dujina zaručnica je pozirala obujmivši trudnički trbuh rukama. 

"Koja divna trudnica", "Predivna", "Divota", komentirali su njezini pratitelji. 

U ponedjeljak je Adriana objavila drugačiju fotografiju na kojoj pozira u zelenoj haljini i izbacila je vitku, desnu nogu. "Duša puna sunca. Lijep dan", napisala je pravnica. 

Inače, Adriana i Duje su u vezi četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

Bujni dekolte stvarao joj je probleme, pa ga je skrivala rukama, a nevolje joj je priredio i novi kontroverzni dečko

Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji